Video

Χριστίνα Κολέτσα: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της

Χριστίνα Κολέτσα: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της
Χριστίνα Κολέτσα: Για πρώτη φορά η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον συγγραφέα «μυστήριο» Δημήτρη Δεγαμινιώτη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν η Χριστίνα Κολέτσα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η όμορφη τραγουδίστρια δέχτηκε πολλές ερωτήσεις, τις οποίες και απάντησε. Μερικές από αυτές αφορούσαν στην προσωπική της ζωή. Και όπως ήταν φυσικό, η κουβέντα πήγε στον χωρισμό της με τον συγγραφέα «μυστήριο» που κάνει θραύση στα social media και κυρίως στο Instagram, Δημήτρη Δεγαμινιώτη.

«Έχε χάρη που πέρασε ο καιρός και το ξεπέρασα»

Τότε η γνωστή τραγουδίστρια χαμογελώντας, είπε το εξής: «Έχε χάρη που πέρασε ο καιρός και το ξεπέρασα», για να συνεχίσει: «Ήταν αρκετός καιρός, ήταν μια πάρα πολύ καλή σχέση που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τελείωσε γιατί δεν τα βρήκαμε. Αυτός δεν είναι πάντα ο λόγος; Δεν είχαμε έντονους καβγάδες, απλά δεν ταιριάξαμε. Θα τον έχω πάντα στο μυαλό μου σαν μια ωραία ανάμνηση, όλα καλά».

Και προσέθεσε για τον χωρισμό της: «Έχω ζήσει ωραία πράγματα, έχω ζήσει και άσχημα πράγματα. Βέβαια, αν έχεις χιούμορ, νομίζω ότι όλα τα βλέπεις αστεία και πορεύεσαι. Χωρίς χιούμορ καταλήγεις σε κλινικούλα».

Δήλωσε φουλ ερωτευμένη μαζί του

Θυμίζουμε πως μερικούς μήνες πριν κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ήθελαν την Χριστίνα Κολέτσα να μένει σπίτι μόνη της, αφού χώρισε από τον συγγραφέα «μυστήριο». Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν αυτή που αποκάλυψε το ειδύλλιό τους τον περασμένο Μάιο, μιλώντας με ενθουσιασμό για εκείνον στην κάμερα του Alpha, λέγοντας μάλιστα πως θα ήθελε ακόμη και να αποκτήσει παιδί μαζί του. «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί. Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία γι’ αυτόν. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί…», είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments