Ελλάδα

Απόδραση κρατουμένου: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε δραπετευσει από το Α. Τ. Δάφνης

Απόδραση κρατουμένου: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε δραπετευσει από το Α. Τ. Δάφνης
Απόδραση κρατουμένου: Στα χέρια των αστυνομικών ο άνδρας που είχε δραπετεύσει νωρίτερα από το Α. Τ. Δάφνης με τις χειροπέδες στα χέρια.

Στο κρατηρήριο οδηγήθηκε ξανά ο άνδρας που είχε καταφέρει να αποδράσει από το αστυνομικό τμήμα της Δάφνης νωρίτερα σήμερα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν σε παρακείμενη πολυκατοικία. Ο άνδρας είχε καταφύγει εκεί ώσπου έγινε αντιληπτός από κάτοικο, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές.  Οι αστυνομικοί που έψαχναν τον άνδρα στην ευρύτερη περιοχή έσπευσαν στο συγκεκριμένο σπίτι και τον συνέλαβαν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Από το αστυνομικό τμήμα Δάφνης κατάφερε να δραπετεύσει άνδρας ενώ φορούσε ακόμα τις χειροπέδες. Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του. Χωρίς να τον πάρουν είδηση οι αστυνομικοί, ένας κρατούμενος στο Α. Τ. Δάφνης κατάφερε να αποδράσει σαν κύριος, αν και φορούσε χειροπέδες. Πρόκειται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για ένα Γεωργιανό υπήκοο που είχε συλληφθεί για κλοπές. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες κατάφερε να εξαφανιστεί από το τμήμα. Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες στην περιοχή, μήπως και οι αστυνομικοί καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments