Lifestyle

Σάκης Τανιμανίδης: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Σάκης Τανιμανίδης: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης
Σάκης Τανιμανίδης: Όλο και περισσότεροι επώνυμοι της εγχώριας σόουμπιζ πέφτουν θύματα διαδικτυακών απατών από επιτήδειους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε του προσωπικού και επίσημου λογαριασμού του στο Instagram πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Είναι Έλληνας παρουσιαστής, παραγωγός και επιχειρηματίας. Έγινε γνωστός μέσα από τη δημιουργία και σκηνοθεσία της ταξιδιωτικής εκπομπής «World Party», που προβλήθηκε στο κανάλι Alpha για αρκετές σεζόν, από το 2014 έως το 2016. Το 2017, επιλέχθηκε για να παρουσιάσει την ελληνική έκδοση του ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει όλο και πιο αναγνωρίσιμος.

Πρόσφατο θύμα ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος έπεσε θύμα μιας τέτοιας διαδικτυακής απάτης. Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς τους φίλους πως η διαφήμιση που τον θέλει να διαφημίζει προϊόντα μαλλιών είναι ψεύτικη και πως ουδεμία σχέση έχει με το προϊόν.

«Κυκλοφορεί αυτή η απάτη στα social media, όπου μια εταιρεία με προϊόντα για μαλλιά χρησιμοποιεί τη φωτογραφία μου. Δεν έχω καμία σχέση, δεν τους γνωρίζω. Εν τω μεταξύ ούτε την απάτη δεν μπορούν να κάνουν σωστά, αφού είναι τόσο κακή η διαφήμιση που φωνάζει από μακριά ότι είναι μούφα και γι’αυτό μου την έχετε στείλει σε μήνυμα πάνω από 50 φίλοι, για να με ρωτήσετε (έκπληκτοι) αν όντως έχω συνεργασία μαζί τους», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

Φαίνεται πως όλο και περισσότεροι επώνυμοι της εγχώριας σόουμπιζ πέφτουν θύματα διαδικτυακών απατών από επιτήδειους που σπεύδουν να χρησιμοποιήσουν τα ονόματα τους ως διαφήμιση για τα προϊόντα τους. Πάντως, είναι πολύ δραστήριος και αγαπητός στον κόσμο. Θυμίζουμε πως ξεκίνησε να εργάζεται στη τηλεόραση, το 2001, αφού σε ηλικία είκοσι ετών, ανέλαβε μέρος της παρουσίασης της εκπομπής «Αστέρια και λάβαρα» στο κανάλι TV 100 της Θεσσαλονίκης.

Εκεί έμεινε μέχρι το 2005, όπου και αποφάσισε να παραιτηθεί και να συνεχίσει τις σπουδές του. Λίγα χρόνια αργότερα, επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3, με την ταξιδιωτική εκπομπή «World Party», την οποία παρουσίαζε από κοινού με το Γιώργο Μαυρίδη. Η ιδέα αυτής της εκπομπής προέκυψε από τον ίδιο, αφού μετά την επιστροφή του από την Αμερική, ήθελε να δημιουργήσει μια ψυχαγωγική εκπομπή όπου θα ταξιδεύει με τους φίλους του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments