Ελλάδα

Επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η Μπέτυ Μπαζιάνα

Επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η Μπέτυ Μπαζιάνα
Ορκίστηκε χθες η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα.

Την πόρτα της Πρυτανείας στον Βόλο πέρασε σήμερα για να ορκιστεί η επίκουρη πλέον καθηγήτρια του πανεπιστημίου Μπέτυ Μπαζιάνα. Η κ. Μπαζιάνα ορκίστηκε και τον Σεπτέμβριο θα διδάσκει στο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Λαμίας. Η ορκωμοσία έγινε «αθόρυβα» και η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα παρέμεινε στον Βόλο για έναν καφέ, όπως αναφέρει το e-thessalia, το οποίο ανάρτησε και την παρακάτω φωτογραφία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα είχε καταθέσει την υποψηφιότητα της για να εκλεγεί μέλος του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τον περασμένο Δεκέμβριο. Η απόφαση της αρμόδιας τριμελούς επιτροπής πανεπιστημιακών ήταν ομόφωνη και θετική για την κα Μπέτυ Μπαζιάνα.  Η επιτροπή είχε ορισθεί για να προτείνει τον υποψήφιο που θα καλύψει σχετική θέση που προκηρύχθηκε στο Ίδρυμα. Η απόφαση του εκλεκτορικό σώματος υπέρ την κυρίας Μπαζιάνα ήταν επίσης ομόφωνη (11 -0 ) όποτε και η ίδια εκλέγεται σε θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών , στη Λαμία.

Η κυρία Μπαζιανα θα διδάσκει «Επίπεδο ελέγχου-Πρωτόκολλα Πρόσβασης και Αρχιτεκτονικές σε Οπτικά Δίκτυα» ενώ την ίδια θέση διεκδίκησαν τέσσερις ακόμη υποψήφιοι. Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2 Αυγούστου του 2019 και την είχαν διεκδικήσει τέσσερις υποψήφιοι. Ενστάσεις επί της διαδικασίας δεν κατατέθηκαν. Έτσι, μετά από αυτή την απόφαση το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες για τον διορισμό της κ. Μπαζιάνα στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Χθες λοιπόν ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για την σύζυγο του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα η οποία κάτω από άκρα μυστικότητα, αλλά και λόγω των συνθηκών που επικρατούν με την πανδημία του κορωνοϊού, πήγε στο Βόλο και ορκίστηκε στο γραφείο του Πρύτανη. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι φοιτητές του τμήματος θα μπορούν να βλέπουν την κυρία Μπαζιάνα η οποία θα τους διδάσκει  “Επίπεδο ελέγχου-Πρωτόκολλα Πρόσβασης και Αρχιτεκτονικές σε Οπτικά Δίκτυα”.  Αυτή είναι μια ευχάριστη στιγμή για την κυρία Μπαζιάνα η οποία πλέον πραγματοποιεί ένα από τα όνειρά της μιας και η διδασκαλία σε νέους ανθρώπους ήταν κάτι που η ίδια ήθελε πάρα πολύ και σε λίγους μήνες θα μπορεί να το πραγματοποιεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments