Lifestyle

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα είναι το κάτι άλλο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα είναι το κάτι άλλο
Έκλεισε τα 18 της χρόνια και το γιόρτασε.

Με σαμπάνιες, φίλους και πάρτυ σε πισίνα γιόρτασε τα 18 της χρόνια η Φαίδρα Μαρασλή, η κόρη της Βάνας Μπάρμπα. Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα ενηλικιώθηκε, έκλεισε τα 18 της χρόνια και ήδη έχει δείξει πόσο πολύ μοιάζει στη μαμά της. Δεν είναι μόνο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά αλλά και η άνεση με την οποία στέκεται και ποζάρει στον φακό. Η μοναχοκόρη της γνωστής ηθοποιού, καρπός του έρωτά της με τον επιχειρηματία ναυτιλιακών υπηρεσιών και συγγραφέα Αναστάση Μαρασλή φαίνεται πως έχει την αυτοπεποίθηση και τον αέρα της μαμάς της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Βάνα Μπάρμπα έχει δηλώσει για την κόρη της:

“Τα παιδιά μας είναι αυτόνομες προσωπικότητες, αλλά κουβαλούν το DNA των γονιών τους. Η Φαίδρα είναι ένα παιδί της ηλικίας της που έχει μεγαλώσει με το Ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά από την άλλη βλέπω ότι έχει τον τσαμπουκά και το δυναμισμό που είχα κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία της. Η Φαίδρα θέλει να σπάσει τα δεσμά, όπως κι εγώ όταν έφυγα από τα Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα (…) Έκανα την επανάσταση μου στα 17-18. Εκείνη ήδη από τα 13 της έχει αρχίσει να με αμφισβητεί. Υπήρχαν φορές που της έλεγα: “Η μαμά σου ήταν ωραία” και μου απαντούσε “Μα πώς σε έβρισκαν ωραία; Σιγά τα αυγά!”.

Δεν έχει καμία σχέση με τον πατέρα της

Η ίδια έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρας της, στο instagram τουλάχιστον όπου εμφανίζεται ως Φαίδρα Μπάρμπα και όχι Μαρασλή, όπως είναι το επίθετο του πατέρα της με τον οποίο δεν έχει καμία σχέση, μετά από απόφαση του ίδιου. Μάλιστα όπως έχει δηλώσει παλαιότερα η Βάνα Μπάρμπα  “Δεν μιλάνε Και ελπίζω να μιλήσουν αργότερα. Να τα ξαναβρούν. Και η Φαίδρα έχει θυμώσει, αλλά ένα παιδί είναι παιδί στα δέκα του χρόνια. Θεωρώ ότι πρέπει ο γονιός να μην έχει εγωισμό. Πρέπει να πηγαίνει να βρίσκει το παιδί του και να τα βρίσκουν. Εγώ δεν επεμβαίνω. Δε με αφήνει η Φαίδρα. Αλλά και ο ίδιος από τη στιγμή που δεν κάνει τίποτα πώς να κάνω εγώ κάτι; Το θεωρώ λάθος. Την πονάει τη Φαίδρα που δεν βλέπει τα αδέρφια της. Δεν έχουν επαφές” είχε πει η μητέρα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments