Αθλητισμός

Ιωάννης Παπαπέτρου Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός στη συνέντευξη Τύπου

Ιωάννης Παπαπέτρου Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός στη συνέντευξη Τύπου
Ιωάννης Παπαπέτρου Παναθηναϊκός: Ο Έλληνας αθλητής θα δώσει το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου για το νέο ξεκίνημα της ομάδας.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Το επόμενο διάστημα σημαδεύτηκε από αλλαγές, αποχωρήσεις και αφίξεις προσώπων που θα τρέξουν την επόμενη μέρα. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης παραμένει στην ομάδα παρά τις φήμες που έλεγαν το αντίθετο και αναμένεται να έχει και αρκετά πιο ενεργό ρόλο. Στο πλευρό του θα βρεθεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης που επιστρέφει στον σύλλογο για πρώτη φορά μετά το τέλος της καριέρας του.

Μαζί με τους δυο πρώην αθλητές της ομάδας υπάρχει ο Τάκης Τριαντόπουλος. Πρόκειται για έναν από τους ανθρώπους εμπιστοσύνης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το διάστημα που ο γνωστός επιχειρηματίας θα έχει τις μετοχές της ΚΑΕ. Θυμίζουμε ότι η ομάδα είναι προς πώληση, αλλά μέχρι να βρεθεί αγοραστής ο Γιαννακόπουλος είναι ακόμα ο ιδιοκτήτης της εταιρίας. Οι τρεις τους θα τρέξουν τον Παναθηναϊκό στην επόμενη μέρα που ξημερώνει για τον ιστορικό σύλλογο.

Στη συνέντευξη Τύπου και ο Παπαπέτρου

Οι τρεις διοικητικοί ηγέτες της ομάδας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 12 το μεσημέρι. Οι άνθρωποι της ομάδας θα μιλήσουν για το νέο πρότζεκτ του συλλόγου. Ταυτόχρονα παρόν αναμένεται να είναι και ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας. Μαζί τους θα βρεθεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Αυτό δείχνει ότι θα γίνει κουβέντα και για το αγωνιστικό κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει κουβέντα και με τους οργανωμένους. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του σάιτ «Όλα Πράσινα», η νέα διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει δρομολογήσει συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών έτσι ώστε οι όποιες προσωπικές διαφορές μπορεί να υπάρχουν να μείνουν μακριά από την ομάδα.

Συγκεκριμένα, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης, δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν όσοι λίγοι και μίλησαν στην καρδιά κάθε οπαδού, θέλουν να επαναφέρουν τους οργανωμένους οπαδούς στο γήπεδο, όταν με το καλό ανοίξει τις θύρες του. Ακόμη, θέμα προς συζήτηση θα είναι η γενικότερη στήριξη της «Θύρας 13» στις μεγάλες δυσκολίες που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στις «φουρτούνες» που θα έρθουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments