Lifestyle

Οι κόρες της Δωροθέας Μερκούρη είναι πιο όμορφες από τη μαμά

Οι κόρες της Δωροθέας Μερκούρη είναι πιο όμορφες από τη μαμά
Μαμά και κόρες έκαναν φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού είναι η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη.

Η λαϊκή ρήση το μήλο κάτω από τη μηλιά έπεσε ταιριάζει γάντι στην οικογένεια της Δωροθέας Μερκούρη και στις κόρες της. Είναι καλλονές, πανέμορφες με απίστευτα υπέροχα χαρακτηριστικά και φυσικά έχουν πάρει και τη χάρη της πανέμορφης μητέρας τους. Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο Δωροθέα Μερκούρη διαθέτει μια απαράμιλλη ομορφιά, που την έχει κάνει να ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ελληνοϊταλικής καταγωγής καλλονή έχει δύο κόρες, την 20χρονη Ηλέκτρα και την 16χρονη Γαία, οι οποίες γεννήθηκαν στην Αμερική, όπου η ηθοποιός ζούσε με τον πρώην σύζυγό της. Πριν από λίγα 24ωρα έκαναν οι τρεις τους μια φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Fresh. Η μητέρα στη μέση και δεξιά και αριστερά οι δυο κόρες. Από τη φωτογραφία συμπεραίνει κανείς πόσο όμορφα είναι τα δυο κορίτσια που μαγνητίζουν τα βλέμματα, ενώ θεωρούνται και άξιες διάδοχοι της μητέρας τους.

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι μισή Ιταλίδα από την πλευρά του πατέρα της και  μισή Ελληνίδα από την πλευρά της μητέρας της. Γεννήθηκε το 1974 στη Ιταλία όπου έμεινε κάποια χρόνια πριν έρθει με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Η μεσογειακή της ομορφιά την έκανε μοντέλο και έφυγε για τη Νέα Υόρκη όπου έκανε και μαθήματα υποκριτικής. Η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι, όπως έχει χαρακτηριστεί, απέκτησε τις δυο κόρες με τον διάσημο Ολλανδό κομμωτή Ward Stegerhoek που ζεί στην Αμερική και δουλεύει στο χώρο της μόδας έχοντας πελάτες αρκετούς διάσημους.

Να πούμε ότι η Δωροθέα Μερκούρη έχει υπάρξει ζευγάρι με τον Ματέο Παντζόπουλο και έζησαν στη Νέα Υόρκη 6 χρόνια αλλά πλέον εδώ και χρόνια δεν έχουν επαφές. “Δεν έχω κρατήσει επαφές» είχε πει παλαιότερα όταν ρωτήθηκε σχετικά. Ενώ σε ερώτηση που της έκαναν για την  Ελένη Μενεγάκη που είναι σήμερα η σύζυγος του, η ηθοποιός είχε απαντήσει: “Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό. Είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, δεν έχει νόημα. Είναι και χαζό να μιλάμε για αυτά, είναι παλιά”.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια όσο ζούσε στην Ελλάδα με τα παιδιά της δεν έχει παράλληλα συμβιώσει με κάποιο σύντροφο. Θα της ήταν πολύ περίεργο να είναι και κάποιος άλλος μαζί τους αν δεν τον ένιωθε δικό της άνθρωπο, όπως έχει πει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments