Lifestyle

Μαρία Λεκάκη: Η κόρη της είναι μια κούκλα [pics]

Μαρία Λεκάκη: Η κόρη της είναι μια κούκλα [pics]
Μαρία Λεκάκη: Η ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της ως γκαρσόνα β', στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» ανέβασε φωτογραφίες με την κόρη της.

Μερικές φωτογραφίες με την πανέμορφη κόρη της έχει ανεβάσει στο Instagram η γνωστή ηθοποιός Μαρία Λεκάκη.

Η Ελληνίδα ηθοποιός που είχε ως ασχολία της τον χορό πριν την υποκριτική και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Βεάκη, έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Από τους ρόλους με τους οποίους έχει συνδεθεί πολύ είναι ως «Πέγκυ» στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» καθώς και ως «Μαίρη» στη χιουμοριστική σειρά του MEGA «Νταντά».

Διατηρεί προφίλ στο Instagram

Η αδερφή του γνωστού πολιτικού Πέτρου Λεκάκη, θέλει- και είναι κάτι για το οποίο φροντίζει- να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά της και όχι με το τι γίνεται στην προσωπική της ζωή. Και μπορεί να μην κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις στα social media αλλά το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει να δημοσιεύει στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο μετρά πάνω από πενήντα πέντε χιλιάδες followers.

Συνήθως, αν δεν υπάρχει κάποιος επαγγελματικός λόγος ή αν δεν έχει κάτι να «πει» μέσα από τη δημοσίευσή της, δεν κάνει αναρτήσεις. Δηλαδή δεν κάνει posts απλά για να κάνει posts. Συνήθως οι δημοσιεύσεις της είναι από το αγαπημένο της μέρος, την Κερνίτσα, από τηλεοπτικές ή θεατρικές δουλειές ενώ έχει και μια μεγάλη αδυναμία στα φυτά.

Είναι από τους ανθρώπους που προσέχουν και διαφυλάττουν την προσωπική τους ζωή

Μεταξύ λοιπόν, των δημοσιεύσεών της είναι και μερικές φωτογραφίες της κόρης της, ενώ σε μία από αυτές είναι και εκείνη μέσα. Παρότι προσέχει και διαφυλάττει την προσωπική της ζωή, δεν θα μπορούσε να μην έχει και μερικές αναρτήσεις, ελάχιστες είναι η αλήθεια, με τη μεγάλη αγάπη της ζωής της, που δεν είναι άλλη από την κόρη της, Ζωή την οποία  απέκτησε από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη. Θυμίζουμε πως η Μαρία Λεκάκη, από το 2007 μέχρι και το 2012, ήταν παντρεμένη με τον γνωστό σκηνοθέτη.

Η Ζωή γεννήθηκε το 2005 και είναι πλέον 15 ετών. Η μία φωτογραφία, η οποία είναι παραπάνω, είναι από την περίοδο της καραντίνας που έκαναν οι δύο τους γυμναστική και η άλλη είναι μία φωτογραφία από τα παλιά με αφορμή τη γιορτή της πριν από μερικές εβδομάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments