Video

Σκάνδαλο ΟΗΕ: Ψάχνουν τη μυστήρια κοπέλα με το κόκκινο φόρεμα

Σκάνδαλο ΟΗΕ: Ψάχνουν τη μυστήρια κοπέλα με το κόκκινο φόρεμα
Σκάνδαλο ΟΗΕ: Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο άνδρες - μέλη της ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Τελ Αβίβ μετά το βίντεο που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.

Σάλος έχει προκληθεί μετά τη δημοσίευση του βίντεο που δείχνει εργαζόμενο του ΟΗΕ να έρχεται σε ερωτική επαφή με μία γυναίκα – μυστήριο μέσα σε όχημα του Οργανισμού στο Ισραήλ, την ώρα μάλιστα που ένας άνδρας φαίνεται να κοιμάται στο μπροστινό κάθισμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο μέλη της ειρηνευτικής διαδικασίας του ΟΗΕ στο Τελ Αβίβ, μετά το βίντεο που έκανε τον γύρο των social media και των μέσω ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Θέμα χρόνου να βρεθεί η γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα 

Στο συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζεται ένα ζευγάρι να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις στο πίσω κάθισμα οχήματος του οργανισμού και έναν άνδρα να κοιμάται στο κάθισμα του συνοδηγού. Στο «ροζ» βίντεο των 18 δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο, ένας άνδρας στο πίσω κάθισμα ενός λευκού αυτοκινήτου στο Τελ Αβίβ φαίνεται να έρχεται σε πολύ στενή επαφή με τη γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα. Το υλικό πάντως, που δημοσιεύτηκε απαιτεί προσοχή καθώς υπάρχει σεξουαλικό περιεχόμενο:

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα Ηνωμένα Έθνη επιβεβαίωσαν ότι και οι δύο άνδρες που φαίνονται στο βίντεο και είναι μέλη της ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Ισραήλ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Όμως, είναι απαραίτητο η έρευνα να συνεχιστεί καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη η ταυτότητα της γυναίκας.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά ενοχλημένοι από αυτό που βλέπουμε»

Ο Στέφαν Ντουτζάριτς, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, δήλωσε  ότι η αναστολή τους ήταν η σωστή απόφαση «δεδομένης της σοβαρότητας των ισχυρισμών ότι δεν οι άνδρες δεν τηρούσαν τα πρότυπα συμπεριφοράς που πρέπει να τηρούν οι εργαζόμενοι του ΟΗΕ». «Το UNTSO έχει εμπλακεί εκ νέου σε μια ισχυρή εκστρατεία ευαισθητοποίησης για να υπενθυμίσει τους κανόνες του κώδικα συμπεριφοράς των Ηνωμένων Εθνών», συμπλήρωσε ο κος Ντουτζάριτς.

Ο εκπρόσωπος όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά το βίντεο είπε το εξής: «Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά ενοχλημένοι από αυτό που βλέπουμε στο βίντεο», για να καταλήξει πως, «η συμπεριφορά που παρατηρείται σε αυτό το βίντεο είναι αποτρόπαια και αντιβαίνει σε όλα αυτά που υποστηρίζουμε και όσα κάνουμε ώστε να επιτύχουμε την καταπολέμηση της κακής συμπεριφοράς από το προσωπικό του ΟΗΕ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments