Lifestyle

Elle Macpherson: Όταν το διάσημο μοντέλο αποθέωσε την Ιωάννα Τούνη [pics]

Elle Macpherson: Όταν το διάσημο μοντέλο αποθέωσε την Ιωάννα Τούνη [pics]
Elle Macpherson: Το γοητευτικό μοντέλο είδε μια ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη και φαίνεται πως δεν γινόταν να μην τη σχολιάσει.

H Elle Macpherson είναι ένα από τα πιο διάσημα και όμορφα μοντέλα σε όλο τον κόσμο ενώ πρόσφατα σχολίασε και μια φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μοντέλο δημοσίευσε μια άκρως σέξι και προκλητική φωτογραφία της στο Instagram, όπου ποζάρει ημίγυμνη στο Σεϊτάν Λιμάνι στα Χανιά. Η αισθησιακή Θεσσαλονικιά Instagrammer ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία της στην οποία είναι σε μια παραλία και φορά μόνο το μαντήλι της.

H Elle Macpherson άφησε το δικό της σχόλιο στη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη

Πρόκειται για ανάρτηση που συγκέντρωσε πολλά σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ ανάμεσα στα σχόλια ήταν και ένα από την Elle Macpherson. Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη λοιπόν, αποθέωσε την Ιωάννα Τούνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια από της followers της Ιωάννας Τούνη αποφάσισε να κάνει tag την Elle Macpherson, γνωστή ως το Κορμί, «The Body», γράφοντας το εξής: «έχασες τον τίτλο, η Ιωάννα Τούνη είναι ΤΟ ΚΟΡΜΙ». Προς έκπληξη όλων, το διάσημο super model, η οποία είχε λάβει αυτόν τον τίτλο από το περιοδικό Time το 1989 για τις άψογες αναλογίες της, όχι μόνο είδε τη φωτογραφία μα σχολίασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση!

Το γνωστό μοντέλο σε μια εκ βαθέων συνέντευξη

Πάντως, όντας ένα από τα πιο λαμπερά και ακριβοπληρωμένα μοντέλα, η Elle Macpherson παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό RED. H ίδια μίλησε για τις εξαντλητικές δίαιτες που έχει κάνει, οι οποίες σε συνδυασμό με τις ελάχιστες ώρες ύπνου ταλαιπώρησαν τον οργανισμό της. «Τα γονίδια σε πάνε μόνο μέχρι ένα σημείο. Όταν φτάσεις τα 50 μόνο με φροντίδα τόσο του σώματος όσο και της υγείας σου μπορείς να κάνεις πραγματικότητα όσα θέλεις», δήλωσε.

«Δοκίμασα όλων των ειδών της γυμναστικές και τις δίαιτες αλλά τώρα πολλά πράγματα που έκανα στα 30 και στα 40 μου δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Παλιά πίστευα ότι ήμουν υγιής επειδή μπορούσα να επιβιώσω με τρεις ώρες ύπνο και καφέ. Στα μάτια του κόσμου έδειχνα υπέροχη αλλά δεν ένιωθα έτσι. Δεν ήταν ηθικό. Δεν είχα ζωτικότητα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, ένιωθα κατακερματισμένη», εκμυστηρεύτηκε ακόμα.

«Δεν ήμουν πολύ καλή απέναντι στον εαυτό μου όταν ήμουν νεότερη ειδικά όταν έπρεπε να αποδεχτώ τη μοναδικότητά μου. Είχα αθλητικό σωματότυπο με φαρδιές πλάτες – ένα όχι και τόσο αρεστό κορμί για τη βιομηχανία τότε. Μου πήρε πολλά χρόνια πριν μπορέσω να αγκαλιάσω τη διαφορετικότητά μου και να φέρομαι καλά στον εαυτό μου. Ακόμα το δουλεύω», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments