Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Νίκο Παππά: Ο Τσίπρας γνώριζε τις κινήσεις του

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Νίκο Παππά: Ο Τσίπρας γνώριζε τις κινήσεις του
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Νίκο Παππά: Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας σε συνέντευξή της τόνισε ότι είναι εκτός λογικής να μη γνώριζε ο Αλέξης Τσίπρας τις κινήσεις ενός κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης του.

Τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Παππάς έχει βρεθεί στο επίκεντρο μετά τις αποκαλύψεις από τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιώνη. Το θέμα πήρε μεγάλες εκτάσεις και η κυβέρνηση κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει αν γνώριζε και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον πρώην υπουργό. Ωστόσο το θέμα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τελείωσε μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο Νίκος Παππάς στην κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Σε πρόσφατα ανακοίνωση του το πρωί της Δευτέρας (6/7) ο Μιώνης τόνισε ότι ο Νίκος Παππάς δεν ήταν ο μοναδικός που γνώριζε για το παραδικαστικό κύκλωμα. Αυτό υποστήριξε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά” και υποστήριξε ότι είναι εκτός λογικής να μη γνώριζε ο Αλέξης Τσίπρας για την κινήσεις του Νίκου Παππά. Μάλιστα, άφησε αιχμές ότι μπορεί ο πρώην υπουργός να λειτουργούσε κατ εντολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενη στις αποκαλύψεις για το ρόλο του κ. Παππά η Ζωή Κωνταντοπούλου τόνισε:

“Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ήταν και εν γνώσει του κ. Τσίπρα αυτές οι δραστηριότητες του κ. Παππά αλλά και κατ’ εντολήν του, οτιδήποτε άλλο νομίζω ότι παραβιάζει την κοινή λογική. Μιλάμε για τον στενότερο συνεργάτη του εξαρχής, από την πρώτη στιγμή που έγινε επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας και μιλάμε για το πρόσωπο στο οποίο εμπιστεύτηκε και ανέθεσε πολύ κρίσιμους και νευραλγικούς τομείς της πολιτικής διαχείρισης και της πολιτικής δραστηριότητας της κυβέρνησής του”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι οι αποκαλύψεις είναι σοβαρές καθώς μιλάμε για έναν κορυφαίο υπουργός της τότε κυβέρνησης. “Μιλάμε για έναν εν ενεργεία, πρώτο τη τάξει υπουργό ο οποίος επιδόθηκε σε ένα οργιαστικό παιχνίδι συναλλαγής παρακρατικής και παραδικαστικής λειτουργίας γιατί στην αποκάλυψη που έγινε ως προς τις συνομιλίες με τον κ. Μιωνή είναι ξεκάθαρο ότι παζαρεύει μια ποινική υπόθεση και μάλιστα μια υπόθεση που αφορά ζημία σε βάρος του ελληνικού δημοσίου μιλάμε για το σκάνδαλο της Λιστας Λαγκάρντ.

Όσον αφορά τις τελευταίες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με μπίζνες και συντονισμό χρηματοδότησης κατασκευαστικών εταιρειών προκειμένου να μπουν στο παιχνίδι της ιδιοκτησίας ΜΜΕ μιλάμε επίσης για μια δραστηριότητα η οποία είναι έκνομη είναι εκτός του πλαισίου δημοκρατίας και κατατείνει τον έλεγχο του πεδίου της ενημέρωσης. Δεν είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση επιδιώκει να ελέγξει το τοπίο και να ελέγξει τα ΜΜΕ όμως είναι μια αποκάλυψη του τρόπου με τον οποίο αυτό έγινε που είναι πραγματικά ανατριχιαστική και είναι ατιμωτική συνολικά για τον ΣΥΡΙΖΑ και ατιμωτική για όλους όσους συνεχίζουν να συμμετέχουν σε αυτό το κόμμα”, κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments