Αθλητισμός

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον Ουρουγουανό

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον Ουρουγουανό
Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για το μέλλον του Ουρουγουανού και αν αυτό θα είναι στη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπάρχει προπονητολογία για τον ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε την καριέρα του στον “δικέφαλο του Βορά” με πολλές περγαμηνές, αλλά σύντομα τα όνειρα ξεθώριασαν. Ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ δεν έφερε γκρίνια λόγω της ανωτερότητας του αντιπάλου. Ωστόσο ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την Σλάβια προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Όσο η ομάδα πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα τα προβλήματα είχαν καμουφλαριστεί.

Στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν ο ΠΑΟΚ προβλημάτιζε με την απόδοση του. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι “ασπόμαυροι” έχασαν τον στόχο του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ φαντάζει το αουτσάιντερ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Όλα αυτά φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Αμπέλ Φερέιρα και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα τον δούμε και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

Η περίπτωση Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει κρύψει πως θεωρεί εαυτόν έτοιμο να κάνει σύντομα το άλμα και να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται ότι θα γίνει άμεσα. Σύμφωνα με την Live Sport, η εκτίμηση στην ΠΑΕ για τον Ουρουγουανό τεχνικό, τόσο ως προσωπικότητα όσο και για το έργο που έχει παρουσιάσει στην Κ19, είναι δεδομένη.

Ωστόσο λόγω και του «παγώματος» αρκετών δραστηριοτήτων την περίοδο της καραντίνας δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει το δίπλωμα UEFA Pro. Για τον λόγο αυτό, στον ΠΑΟΚ δεν βιάζονται να προάγουν τον Πάμπλο Γκαρσία στη θέση του πρώτου προπονητή, όχι τουλάχιστον πριν πάρει το δίπλωμα που θα του επιτρέπει όχι απλώς να βρίσκεται στον πάγκο με… άλλη δηλωμένη ιδιότητα, αλλά να μπορεί να κοουτσάρει ενεργά την ομάδα. Πάντως ο Ουρουγουανός αναμένεται να πάρει στα χέρια του το πολυπόθητο δίπλωμα μέσα στους επόμενους μήνες, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments