Αθλητισμός

Λορέντζο Μπράουν Παναθηναϊκός: Μπαίνει «σφήνα» η Φενέρ για τον Αμερικανό γκαρντ

Λορέντζο Μπράουν Παναθηναϊκός: Μπαίνει «σφήνα» η Φενέρ για τον Αμερικανό γκαρντ
Λορέντζο Μπράουν Παναθηναϊκός: Άσχημα νέα για το «τριφύλλι», καθώς απέκτησε σκληρό διεκδικητή για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

Ένας σκληρός διεκδηκητής μπήκε στον δρόμο του Παναθηναϊκού σε σχέση με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν. Ο λόγος για την τουρκική Φενέρμπαχτσε που επιδιώκει από ό, τι φαίνεται να αρπάξει τον Αμερικανό γκαρντ από τα χέρια του «τριφυλλιού».

Όπως αναφέρει το sdna.gr, ο Λορέντζο Μπράουν αποτελούσε εδώ και αρκετό καιρό έναν από τους πρώτους στόχους του Παναθηναϊκού για τη θέση του πλέι μέικερ. Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του είχαν ξεχωρίσει την περίπτωσή του, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, δείχνοντας τα ηγετικά χαρακτηριστικά του, αλλά και την αγωνιστική ποιότητά του.

Τις τελευταίες ώρες άλλαξαν τα πράγματα

Όμως, τα δεδομένα των τελευταίων ωρών δεν είναι καθόλου ευχάριστα για το «τριφύλλι». Η Φενέρ δείχνει αποφασισμένη να «χτυπήσει» την περίπτωση του Μπράουν. Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Ήδη, άλλωστε, έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Νταϊσόν Πιέρ με συμβόλαιο δύο ετών.

Η Φενέρμπαχτσε έχει μπει… σφήνα για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος της, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το οικονομικό κομμάτι. Άλλωστε, παρά τη μείωση του μπάτζετ, η τουρκική ομάδα έχει την δυνατότητα να καλύψει συμβόλαια όπως αυτό του άσου του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μετά τη «σφήνα» της Φενέρ, μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού να κάνει δικό του τον Αμερικανό άσο, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 12,3 πόντους και 4,6 ασίστ ανά αγώνα στην Euroleague.

Τι ισχύει για Φριντέτ

Κάθε άλλο παρά δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Φριντέτ από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Χεράρδ Σολέ, ο Αμερικανός γκαρντ έχει απορρίψει ήδη προτάσεις από την Ασία, καθώς προτεραιότητά του αποτελεί να συνεχίσει στην Euroleague και τη νέα σεζόν.

Το άλλο που αναφέρεται, επίσης, είναι πως εάν ο 31χρονος δεν ικανοποιηθεί από τις προσφορές που θα του έρθουν, τότε θα σκεφτεί σοβαρά να αποδεχθεί τη μείωση στο συμβόλαιό του και να παραμείνει στους «πράσινους». «Ο Τζίμερ Φριντέτ έχει απορρίψει κάποιες προτάσεις για να επιστρέψει στην Κίνα, καθώς προτεραιότητά του είναι να παίξει στην Ευρωλίγκα. Δεν βρει κάτι που να του αρέσει, τότε είναι πιθανό να αποδεχθεί τις περικοπές στο συμβόλαιό του και να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Ισπανός δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments