Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ρόστερ: Δυσκολίες στις ανανεώσεις των συμβολαίων

Παναθηναϊκός ρόστερ: Δυσκολίες στις ανανεώσεις των συμβολαίων
Παναθηναϊκός ρόστερ: Ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεκινήσει τις κινήσεις για να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδη που λήγουν στο τέλος της επόμενης σεζόν, αλλά μέχρι τώρα συναντά δυσκολίες.

Πριν να πεινάσει, μαγειρεύει κανείς. Αυτή την παροιμία φαίνεται ότι έμαθε ο Τσάβι Ρόκα στην Ελλάδα και κοιτάζει να κλείσει από τώρα εκκρεμότητες που είναι για το τέλος της επόμενης σεζόν. Σωστή η στρατηγική, αλλά συναντά δυσκολίες στην υλοποίησή της, ειδικά για τις ανανεώσεις των συμβολαίων κομβικών παικτών για το «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «Sportime»: «Απόσταση με Σένκεφελντ (τα λέγαμε). Απόσταση με Χατζηθεοδωρίδη. Credit στον Ρόκα που προσπαθεί να κλείσει έγκαιρα τα μέτωπα των παικτών που τα συμβόλαιά τους λήγουν το ’21, αλλά δεν γίνεται να βλέπουν στ’ αποδυτήρια τι παίζει στο παζάρι και να μην ζητάνε ανάλογη ανταμοιβή. Στον Πούγγουρα, πχ, δεν φάνηκε ο – περίπου – τριπλασιασμός, στον Ολλανδό όμως, θα «φανούν» τα διπλά που ζητάει για να κάτσει – απλώς – στο τραπέζι». Αυτά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα, από το «μέτωπο» των ανανεώσεων, ενώ ξανανοίγει το ζήτημα με τον Αχιλλέα Πούγγουρα για τον οποίο είχε κάνει αναφορά και σε προηγούμενο άρθρο της.

Ο Τσάβι Ρόκα, προφανώς, δεν θα σταματήσει να κάνει επικοινωνίες με τους μάνατζερ των δύο ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να έχει στη διάθεσή του τις υπογραφές τους στα νέα συμβόλαια πριν πλησιάσει το τέλος των τωρινών συμφωνιών τους.

Το ερώτημα και η παρατήρηση του Sportime για την ανανέωση Πούγγουρα

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός στόπερ ανανέωσε τη συμφωνία του με το «τριφύλλι» με αύξηση αποδοχών. Το Sportime σε κείμενο του έθετε ένα ερώτημα και έκανε μια παρατήρηση σε σχέση με την ανανέωση του συμβολαίου του Πούγγουρα.

Η αθλητική εφημερίδα έγραφε ότι ο μάνατζέρ του Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς μπορεί να λέει «δεξιά και αριστερά πως ο Πούγγουρας έκλεισε με την 700αρα στην τριετία, αλλά τα «φουσκώνει» λιγουλάκι. Μια 600αρα είναι το σύνολο που θα «τσιμπήσει» ο 24χρονος στόπερ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς υπερδιπλασιάζει τις ετήσιες (με μπόνους μάλιστα) απολαβές του. Το θέμα τώρα είναι άλλο: επέμβαση για να δώσει λύση στο πρόβλημα με τους κοιλιακούς θα κάνει; Και αν ναι, πότε;». Αυτά τα δύο τόνιζε η εφημερίδα, ανοίγοντας μια συζήτηση που δεν θα αρέσει στους φίλους του Παναθηναϊκού…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments