Video

Άρης Τσάπης: Όταν έπαιζα στο Ευτυχισμένοι Μαζί νόμιζα ότι είμαι εγώ και κανένας άλλος

Άρης Τσάπης: Όταν έπαιζα στο Ευτυχισμένοι Μαζί νόμιζα ότι είμαι εγώ και κανένας άλλος
Άρης Τσάπης: Ο τηλεοπτικός γιος του Γιάννη Μπέζου, «Θανάσης», μίλησε για την πετυχημένη σειρά στην οποία συμμετείχε και το πώς τον επηρέασε.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Άρης Τσάπης ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά και την επιτυχία της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Τα λόγια του πατέρα του που τον «προσγείωσαν»

«Όταν ψωνίστηκα με τη δημοσιότητα ο πατέρας μου με προσγείωσε. Μου είπε, δεν θα είσαι πάντα αναγνωρίσιμος και μπορεί να προσγειωθείς απότομα και να πάθεις μέχρι και κατάθλιψη. Πέρασα δύσκολη εφηβεία. Έβγαινα έξω μέχρι το πρωί και ήμουν 15 ετών. Με έπαιρναν οι γονείς μου τηλέφωνα και δεν τους τα σήκωνα. Άλλαξα παρέες και δεν έκανα παρέα με αυτούς που είχα μεγαλώσει. Φάνηκε ότι ψωνίστηκα. Τα λόγια του πατέρα μου όμως, με ταρακούνησαν από την επόμενη κιόλας μέρα», αποκάλυψε στη βραδινή εκπομπή.

«Άρχισα να την… ακούω μετά τη μεγάλη προβολή που ήρθε με την τηλεόραση. Για ένα παιδί που είναι 14 χρονών και από εκεί που δεν το ξέρει κανένας, τον δείχνουν με το δάχτυλο είναι δύσκολο να το διαχειριστεί. Νόμιζα ότι είμαι εγώ και κανένας άλλος. Μου άρεσε που έβγαινα έξω και με ήξεραν όλοι. Ευτυχώς επειδή άκουσα τον πατέρα μου το βράδυ που με συμβούλεψε όταν τελείωσε όλο αυτό δεν επηρεάστηκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άρης Τσάπης.

«Όλα τα λεφτά τα έδινα στην οικογένειά μου»

Επίσης, αναφέρθηκε και στο οικονομικό κομμάτι και στο πόσα χρήματα μπόρεσε να κερδίσει από αυτό του το επαγγελματικό βήμα. «Πληρωνόμουν στο Ευτυχισμένοι Μαζί. Θυμάμαι πως πήγαινε με το γύρισμα, αλλά δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς ήταν τα λεφτά. Θυμάμαι όμως, πως είχα βγάλει πολύ καλά λεφτά από την τηλεοπτική σειρά. Τα λεφτά έμπαιναν σε έναν λογαριασμό που είχα μαζί με τον πατέρα μου. Εγώ τα έδινα όλα στην οικογένειά μου», φανέρωσε.

«Μέναμε σε ένα σπίτι μαζί με άλλες δύο οικογένειες»

Στη συνέχεια μίλησε και για την καταγωγή του και τον ερχομό των δικών του ανθρώπων στην Ελλάδα: «Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα από την Αλβανία, μέναμε σε ένα σπίτι μαζί με άλλες δύο οικογένειες. Είναι δύσκολο για τους οικονομικούς μετανάστες που έρχονται και ξεκινούν τη ζωή τους από το μηδέν. Ήρθαμε μαζί με τους θείους μου. Θυμάμαι μέναμε σε ένα σπίτι με αυλή, τρεις οικογένειες και η τουαλέτα δεν ήταν καν μέσα στο σπίτι. Δεν θυμάμαι καμία μέρα τη μητέρα μου να μη δουλεύει. Ξυπνάει 8 το πρωί, καθαρίζει σπίτια, πάει μετά στο νοσοκομείο και καθαρίζει και έρχεται το βράδυ. Το κάνει μόνο και μόνο για να μην λείψει τίποτα σε κανέναν», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments