Αθλητισμός

Γουλβς – Ολυμπιακός: Στο «Μολινό» η ρεβάνς

Γουλβς – Ολυμπιακός: Στο «Μολινό» η ρεβάνς
Γουλβς - Ολυμπιακός: Στην έδρα της αγγλικής ομάδας θα γίνει κανονικά η αναμέτρηση για το Europa League.

Είναι οριστικό και επίσημο. Στο «Μολινό», το γήπεδο της Γουλβς, θα γίνει το ματς του Ολυμπιακού με την αγγλική ομάδα για το Europa League. Την είδηση έκανε γνωστή ο Κώστας Βερνίκος, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των Πειραιωτών, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Γουλβς – Ολυμπιακός. Στο Μολινό. Οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας παρείχαν γραπτές διαβεβαιώσεις στην UEFA, όμως αν κάτι αλλάξει μέχρι τις 5 Αυγούστου, τότε αυτόματα θα διεξαχθεί στη Γερμανία», έγραψε ο Κώστας Βερνίκος, ανακοινώνοντας την απόφαση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Όπως φαίνεται από την ανάρτησή του, υπάρχει μόνο μια μικρή πιθανότητα αυτό να αλλάξει, αν η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού στην Αγγλία έχει δραματική αλλαγή.

Η ανάρτηση του Κώστα Βερνίκου για τη ρεβάνς του Europa League

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε έρθει ισόπαλος με την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πρώτο ματς των δύο ομάδων. Να σημειώσουμε ακόμα πως το Final-8 της διοργάνωσης θα γίνει στη Γερμανία, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7, 14:00) θα γίνει η κλήρωση της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, με τους «ερυθρόλευκους» να μαθαίνουν τους υποψήφιους αντιπάλους τους, με την προϋπόθεση, βέβαια, να περάσουν το εμπόδιο της αγγλικής ομάδας.

Τι θα γίνει με τον Μπρούνο;

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπρούνο. Αυτή η κίνηση θεωρήθηκε αρκετά σημαντική καθώς ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ατρόμητου. Στο ξεκίνημα της καριέρας του στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολόγιζε αρκετά. Ο έμπειρος εξτρέμ έπαιρνε χρόνο συμμετοχής και έδειχνε ότι έχει μια εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο αυτό άλλαξε στην πορεία της χρονιάς.

Ο Μπρούνο είχε κατακόρυφη πτώση στην απόδοση του κάτι που παρατήρησε και ο προπονητής του. Τα λεπτά συμμετοχής του άρχισαν να μειώνονται και πριν το τέλος Αυγούστου είχε βρεθεί στο περιθώριο. Ο ίδιος ήθελε να γυρίσει υπέρ του την κατάσταση και δεν δέχτηκε να παραχωρηθεί δανεικός. Επέλεξε να μείνει στην ομάδα προκειμένου να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει μια θέση στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού. Τώρα το πιθανότερο είναι να δεχτεί να πάει σε μια ομάδα για να ξαναπάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments