Αθλητισμός

Μπίσεσβαρ ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία»

Μπίσεσβαρ ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία»
Μπίσεσβαρ ΠΑΟΚ: Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο», αλλά οι σειρήνες από τη Σαουδική Αραβία τον καλούν να παίξει ποδόσφαιρο εκεί.

Σειρήνες από τη Σαουδική Αραβία φαίνεται ότι καλούν τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να αγωνιστεί στα γήπεδα της χώρας. Μπορεί ο έμπειρος μεσοεπιθετικός να έχει συμβόλαιο άλλα δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ, αλλά δημοσιεύματα παρουσιάζουν το ενδιαφέρον από την Ασία για τον παίκτη.

Όπως σημειώνει το «Φως», έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Τουρκία, το όνομα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν είναι άγνωστο στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές αραβικές ομάδες.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός κατά το προηγούμενο διάστημα δεν ήθελε καν να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο, το συμβόλαιο που είναι διατεθειμένες να προσφέρουν αυτές οι ομάδες είναι άκρως δελεαστικό όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Άλλωστε αυτό είναι το όπλο αυτών των ομάδων για να «κλέβουν» παίκτες ακόμα και από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφορτωθεί όλα τα βαριά του συμβόλαια και είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση για τον Μπίσεσβαρ, είτε προερχόμενη από την Σαουδική Αραβία, είτε από κάποιο άλλο ξένο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Τουρκίας. Άλλωστε, ο Ολλανδός έχει, όπως είπαμε, προηγούμενη εμπειρία στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Να σημειώοσυμε ότι ο έμπειρος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ τη φετινή χρονιά έχει 36 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Μίνου για προπονητή

Ο Γιώργος Μίνος σχολίασε εκτενώς τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε με καυστικά λόγια για τον Αμπέλ Φερέιρα τονίζοντας ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ βλέπουν την ομάδα σαν καφενείο. Ο γνωστός ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για ομάδα «άδεια» που δεν μπορεί να συνέλθει, ενώ πρόσθεσε οτι ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ήδη «τελειωμένος» από τον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα, σε σχέση με το μέλλον του Αμπέλ Φερέιρα ο Μίνος αποκάλυψε ότι ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί: «Μετά το τέλος των play off ο ΠΑΟΚ θα έχει νέο προπονητή. Έχουν ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις και είναι σε ομάδα της Ευρώπης που αγωνίζεται τώρα σε πρωτάθλημα. Είναι πάνω από 50 ετών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments