Διεθνή

Naya Rivera: Οι Αρχές εικάζουν ότι η ηθοποιός πνίγηκε [pics+vid]

Naya Rivera: Οι Αρχές εικάζουν ότι η ηθοποιός πνίγηκε [pics+vid]
Naya Rivera: «Αλλάζουμε τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης σε επιχείρηση ανάσυρσης», εξήγησε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του σερίφη.

Η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα (Naya Rivera), που έπαιξε τη Σαντάνα Λόπεζ στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Glee», αγνοείται από την Τετάρτη 8 Ιουλίου και εκφράζονται φόβοι ότι πνίγηκε στην λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Στη βάρκα ήταν μόνο ο ανήλικος γιος της

Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη στην Κομητεία Βεντούρα και όσα ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης, η αγνοούμενη είναι η Νάγια Ριβέρα, με την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης να συνεχίζεται και το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουλίου αλλά φαίνεται- μέχρι στιγμής τουλάχιστον- οι προσπάθειες να είναι άκαρπες για την εύρεση της 33χρονης ηθοποιού η οποία είχε νοικιάσει μια βάρκα νωρίς το απόγευμα μαζί με τον τετράχρονο γιο της, όπως μετάδωσε το CBS Los Angeles, επικαλούμενο το γραφείο του σερίφη.

Το παιδί εντοπίστηκε μόνο του στη βάρκα περίπου τρεις ώρες αργότερα από άλλο σκάφος και φέρεται να είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Το αγόρι δήλωσε στους ερευνητές ότι ο ίδιος και η μητέρα του κολυμπούσαν αλλά εκείνη ποτέ δεν επέστρεψε στη βάρκα, σύμφωνα ό,τι ανέφερε το συγκεκριμένο δίκτυο. «Πρόκειται ενδεχομένως για μια υπόθεση πνιγμού», δήλωσε ο αρχηγός Έρικ Μπάσοου σε δημοσιογράφους.

Η τελευταία ανάρτησή της στο Instagram

Η ηθοποιός μάλιστα, πριν μερικές ώρες από την εξαφάνισή της, έκανε την τελευταία της ανάρτηση και όπως φαίνεται μαμά και γιος βρίσκονται μαζί, πιθανότατα επάνω στη βάρκα που φέρεται να εντοπίστηκε μόνος ο μικρός. «Απλά οι δύο μας!», σχολίασε η σταρ με τους θαυμαστές της στην αρχή να κάνουν θετικά σχόλια και αμέσως μετά να προσεύχονται να βρεθεί ώστε να επιστρέψει στην αγκαλιά του γιου της.

Φίλοι και συνάδερφοί της προσεύχονται για εκείνη

Συμπρωταγωνιστές της Ριβέρα στο «Glee» είπαν ότι προσεύχονται για εκείνη. «Έχουμε ανάγκη τις προσευχές όλων για να επιστρέψει κοντά μας η Νάγια», γράφει η ηθοποιός Χέδερ Μόρις, σε μήνυμά της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο Instagram. Πάντως, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, η επιχείρηση για την πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς «Glee» μετατράπηκε από αποστολή έρευνας και διάσωσης σε αποστολή ανάσυρσης το πρωί της Παρασκευής 10 Ιουλίου, με τις Αρχές να εικάζουν ότι η άτυχη γυναίκα δεν είναι ζωντανή και ότι πνίγηκε, ενώ έκανε βαρκάδα σε λίμνη στο βόρειο τμήμα του Λος Άντζελες.

Από προσπάθειες διάσωσης, σε επιχείρηση ανάσυρσης 

«Αλλάζουμε τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης σε επιχείρηση ανάσυρσης», εξήγησε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του σερίφη της κομητείας Βεντούρα Κρις Ντάιερ. «Εικάζουμε ότι συνέβη ένα δυστύχημα και ότι εκείνη πνίγηκε στη λίμνη», συμπλήρωσε. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα έκανε γνωστό ότι περισσότεροι από 80 άνθρωποι συμμετέχουν στις έρευνες, με τη συνδρομή δυτών, ελικοπτέρων και βαρκών. «Οι καρδιές και οι προσευχές μας βρίσκονται με τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας Ριβέρα», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter το γραφείο του σερίφη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments