Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [10/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [10/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [10/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [10/07/20].

Κριός

Ο έρωτας παίρνει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα. Αν ψάχνετε τρόπους για να πλησιάσετε κάποιο συγκεκριμένο άτομο, αναζητήστε ομάδες που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες και ενδιαφέροντα με αυτό. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να το γνωρίσετε. Να είστε τολμηροί!

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει μια ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Καταφέρατε να καταλήξετε σε μια συμφωνία σχετικά με το πώς θα θέλατε να προχωρήσετε στο μέλλον. Σήμερα, όμως, ανακαλύπτετε ότι διαφωνείτε για την μέθοδο με την οποία ελπίζετε να επιτύχετε τον στόχο σας. Ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Μην αγχώνεστε για μικροπράγματα. Δώστε προσοχή σε πιο συναρπαστικά και σίγουρα πιο απαιτητικά θέματα στη σχέση σας. Η ενέργεια της μέρας υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρξει μια περίοδος στασιμότητας. Μην απελπίζεστε. Θα φτάσετε τελικά εκεί που θέλετε.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι κάποιο άτομο που νομίζατε ότι είχατε κάτι ξεχωριστό, δεν είναι όπως φαίνεται. Εάν είχατε ερωτικά συναισθήματα, αυτό που συνέβη είναι ευλογία. Θα δείτε ότι ίσως είναι καλύτερα να μην εμπλακείτε περαιτέρω μαζί του.

Λέων

Αν σήμερα ελπίζατε για μια έξοδο ή κοινωνική συγκέντρωση, ξεχάστε το. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα-δυο εμπόδια. Θα είναι καλύτερα αν εσείς και το ταίρι σας απολαύσετε ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι.

Παρθένος

Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει μια ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να οφείλεται σε σχέδιά σας για το μέλλον ή στις πεποιθήσεις που έχετε ο ένας για τον άλλον και τη σχέση σας. Ίσως είστε υπερβολικά φιλόδοξοι. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας και όλα θα μπουν στη θέση τους.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί όλα τα είδη κοινωνικών εκδηλώσεων. Ο έρωτας ευνοείται επίσης, αν και όχι στην πολύ παθιασμένη εκδοχή του. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς, καθώς προτιμάτε να παίρνετε τα πράγματα χαλαρά μέχρι να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε τη σωστή απόφαση.

Σκορπιός

Η ενέργεια της μέρας σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιο άτομο που θαυμάζετε. Μέχρι τώρα αναρωτιόσασταν μήπως θα ήταν καλύτερα να το αφήσετε να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά ο χρόνος περνά και εσείς ανυπομονείτε.

Τοξότης

Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει τη συζήτηση με μια ερωτική επαφή, που θα αποβεί ιδιαίτερα ελπιδοφόρα. Ακόμη και αν το θέμα της συζήτησης είναι κάπως ασυνήθιστο, θα συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, μετά από μέρες σκληρής δουλειάς. Εάν είστε σε σχέση, θα καταφέρετε να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας. Αν αναζητάτε σύντροφο, ίσως σας δοθεί η ευκαιρία που περιμένατε για να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεστε πιο ξέγνοιαστοι από ποτέ. Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να φορέσετε κάτι ασυνήθιστο και να βγείτε έξω. Ο έρωτας είναι πιθανός, αλλά μπορεί να μην συμβεί με τον τρόπο που είχατε φανταστεί.

Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή σήμερα παίρνει μια νέα και συναρπαστική κατεύθυνση… Κυρίως επειδή αισθάνεστε έτοιμοι να αλλάξετε τον τύπο των ατόμων που σας έλκυαν μέχρι τώρα. Μπορεί να μην πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα αλλά θα είναι κάτι με προοπτικές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments