Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το deal για τον Κρίστινσον βάζει στην άκρη τον Κρίτσιουκ

Ολυμπιακός: Το deal για τον Κρίστινσον βάζει στην άκρη τον Κρίτσιουκ
Ολυμπιακός: Το deal για τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον βάζει στη... λήθη τον Κρίτσιουκ.

Μπορεί η αναζήτηση για τερματοφύλακες από τον Ολυμπιακό να έφτασε μέχρι τη Ρωσία αλλά φαίνεται πως δεν χρειαζόταν.

Όπως αναφέρει το sportime σε δημοσίευμα, ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον… τελείωσε τον Κρίτσιουκ. «Μέχρι τη Ρωσία φτάσαμε τσεκάροντας για το Νο2 στους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού της επόμενης σεζόν, τελικά, ταξίδι ίσαμε τον κάμπο ήταν», αναφέρεται χαρακτριστικά. Αυτό προφανώς σημαίνει πως η συμφωνία για τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον βάζει στη… λήθη τον Ρώσο Κρίτσιουκ, ο οποίος δεν εξετάζονταν (και δεν εξετάζεται) για βασικός, αφού δεν είχε ούτε το ειδικό βάρος ούτε τις σχετικές σεζόν που να τον δικαιολογούν ως «αντί-Σα».

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι πανέτοιμοι για να καλύψουν ενδεχόμενο κενό. Μάλιστα, ρωσικά ΜΜΕ έβαλαν στο… κόλπο για τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό και τον Στάνισλαβ Κρίτσιουκ, σύμφωνα με το sportfm. O 29χρονος Ρώσος μένει ελεύθερος από την Κράσνονταρ, με την οποία αντιμετώπισε τους «ερυθρόλευκους» στη ρεβάνς των playoffs του Champions League (1 – 2). Στο παρελθόν έπαιξε επίσης στις Μπράγκα και Ρίο Αβέ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ρωσίας και δύο φορές στην Ανδρών. Τη φετινή χρονιά μέτρησε λίγες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει κινητικότητα για τη θέση του τερματοφύλακα

Πάντως από την αρχή είχαν γράψει πως δεν φαίνεται να πρόκειται για πιθανό αντικαταστάτη του Σα, αφού και στη ρωσική ομάδα είχε φέτος μόλις 7 εμφανίσεις, με τον Ματβέι Σαφόνοφ να έχει τη θέση του βασικού. Να τονισθεί πως τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αδιαμφισβήτητο νούμερο ένα κάτω από τα δοκάρια. Αυτός είναι ο Ζοσέ Σα που με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο είναι βασικός και αναντικατάστατος. Την ίδια ώρα στην ομάδα υπάρχει και ο Μπόμπι Άλεν. Ωστόσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στους τερματοφύλακες. Ο Πορτογάλος θα παραμείνει πρώτη επιλογή και τη νέα σεζόν εκτός αν έρθει μια εξαιρετική πρόταση για την πώληση του. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι για μια πρόταση με πολλά μηδενικά.

Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό υπάρχει κινητικότητα για τη θέση του τερματοφύλακα. Ακόμα είναι νωρίς για να γίνει επίσημη μεταγραφική κουβέντα, αλλά στον Πειραιά έχουν έτοιμη μια λίστα για παν ενδεχόμενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments