Αθλητισμός

Άρης: Ευκαιρία για ξεκούραση στους παίκτες μετά το διπλό στην Κρήτη

Άρης: Ευκαιρία για ξεκούραση στους παίκτες μετά το διπλό στην Κρήτη
Άρης: Μετά τη νίκη τους επί του ΟΦΗ οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ πήραν μονήμερο ρεπό. Επανέρχονται από Δευτέρα στις προπονήσεις για τα play of.

Ο Άρης πέρασε με επιτυχία από τον ΟΦΗ και ο προπονητής αποφάσισε να ανταμείψει τους παίκτες. Ο Μίχαελ Ένινγκ έδωσε μονοήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το διπλό στην Κρήτη, με σκοπό να πάρουν κάποιες ανάσες λίγο πριν το φινάλε τον πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, η επομένη του νικηφόρου αγώνα με τον Ο.Φ.Η. στην Κρήτη.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο, Δευτέρα. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/07, 19:15), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».

Το ματς με τον ΟΦΗ

Μεγάλο πλεονέκτημα για την έξοδό του στην Ευρώπη απέκτησε ο Άρης με την αποφασιστική νίκη που σημείωσε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης του Ηρακλείου επί του ΟΦΗ με 1-0 για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Φετφατζίδης στο 14, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 52΄ με τον Φιγκεϊρέδο, ο οποίος στο 77΄ είχε και ένα σουτ στο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις (90΄+3)΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ μπορεί να είχε τον έλεγχο του αγώνα στο ξεκίνημα, αλλά ο Άρης ήταν αυτός που κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού στο 14΄ προηγήθηκε με πλασέ του Φετφατζίδη, έπειτα από όμορφη συνεργασία των Κόρχουτ και Μαντσίνι. Ο Φιγκεϊρέδο έχασε μια καλή ευκαιρία στο 19′ είχε για να ισοφαρίσει, αλλά γενικά στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο απειλητικοί στις αντεπιθέσεις τους (35΄ κεφαλιά Ρόζ άουτ, σουτ 45΄+2΄Γκάμα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ), και θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και άλλο τέρμα. aris-ofi-1-1200×770

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο 2ο 45λεπτο και στο 50΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φιγκεϊρέδο μέσα στην περιοχή από τον Μπαγκαλιάνη. Το εκτέλεσε ο Φιγκεϊρέδο αλλά ο Κουέστα κατάφερε να το αποκρούσει διατηρώντας την εστία του ανέπαφη. Στο 58΄ ο Φιγκεϊρέδο έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν πάλι βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλσακα του Άρη αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ, ενώ στο 77΄ ο Βραζιλιάνος είχε σουτ στο δοκάρι του Κουέστα. Νωρίτερα, στο 62΄, σουτ του Ναμπί πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα ο Κουέστα. Ο Άρης απάντησε στο 81΄ με τον Μαντσίνι, ο οποίος έφυγε στην κόντρα, αλλά πιεζόμενος αστόχησε από καλή θέση να σκοράρει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments