Ελλάδα

Χαμός στο twitter για την ειρωνεία Καρανίκα στην Αρβελέρ

Χαμός στο twitter για την ειρωνεία Καρανίκα στην Αρβελέρ
Τι το ήθελε να σχολιάσει ο Νίκος Καρανίκας την κα Αρβελέρ, οι χρήστες του διαδικτύου του απάντησαν.

Η ειρωνική δήλωση για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ στην οποία προχώρησε ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Καρανίκας, δεν έμεινε αναπάντητη. Και φυσικά όχι από την Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ, αλλά από τους χρήστες του twitter οι οποίοι συνέστησαν μεταξύ άλλων στον Νίκο Καρανίκα, “καλύτερα να μασάει, παρά να μιλάει”. Όλα ξεκίνησαν όταν η διακεκριμένη ιστορικός εμφανίστηκε στην ΕΡΤ, συγκλονισμένη από την απόφαση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί.

Η κα Αρβελέρ είπε: «Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά έχουν δακρύσει δεν θα εκπλαγώ, ούτε θα ρωτήσω για ποιο λόγο χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες» είπε για να προσθέσει: «χτυπούν για την χριστιανοσύνη». Η κ. Αρβελέρ εξέφρασε την άποψη ότι η εξέλιξη αυτή καταδεικνύει τη βαρβαρότητα του γειτονικού μας λαού.

«Σήμερα έγινε η πραγματική άλωση της Πόλης» ανέφερε σε άλλο σημείο και επικαλέστηκε δε μαρτυρία Τούρκου δημοσιογράφου ο οποίος υπογράμμισε ότι οι επέτειοι μνήμης για την άλωση της Πόλης καταδεικνύουν ότι όλα αυτά δεν ανήκουν στο τουρκικό λαό και πρέπει κάποια στιγμή να επιστραφούν. «Όταν ένας λαός έχει ανάγκη από τέτοιους συμβολισμούς για να διατηρήσει τη συνοχή του και την ένωσή του, απέχει πολύ από τα ευρωπαϊκά δεδομένα» κατέληξε η ιστορικός, αναφερόμενη στις αντιδράσεις Τούρκων πολιτών.

Μετά από την παραπάνω δήλωσή της εμφανίστηκε στο twitter ο Νίκος Καρανίκας ο οποίος έγραψε: “Δάκρυσα με την Αρβελερ που δάκρυσε με την δεύτερη άλωση της Αγίας Σοφίας”.

Για να του απαντήσουν στη συνέχεια οι χρήστες του twitter. Οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στα …πτυχία του αλλά και στην μεγάλη του καψούρα την Ελένη Μενεγάκη για την οποία είχε εκφράσει το θαυμασμό του κατά τη διάρκεια της “επιτυχημένης” θητείας του στο Μέγαρο Μαξίμου όπου διετέλεσε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Βέβαια σε κάποιους ο Νίκος Καρανίκας δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλιά τους χρησιμοποιώντας φυσικά κόσμιες εκφράσεις. Ωστόσο για τα πτυχία του ή για την Ελένη Μενεγάκη ο Νίκος Καρανίκας αρκέστηκε στη σιωπή. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Καρανίκας μετά την αποτυχία του Σύριζα στις τελευταίες εκλογές δραστηριοποιείται με τα οφέλη της κάνναβης, για την οποία είχε δώσει μάχη από τη θέση του συμβούλου στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments