Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Εξετάζει και την αγορά της Κίνας

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Εξετάζει και την αγορά της Κίνας
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Λαπροβίτολα και Όγκαστ είναι βασικοί στόχοι του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» δεν εξετάζουν και την αγορά της Κίνας.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα είναι βασικός στόχος του Παναθηναϊκού, ο οποίος περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη. Άλλωστε, ισπανικό δημοσίευμα ανέφερε ότι αυτό είναι ζήτημα χρόνου για τη μαδριλένικη ομάδα.

Όπως αναφέρει το trifilara.gr, oι «πράσινοι» επιθυμούν να κλείσουν άμεσα τη βασική προτεραιότητα του σχεδιασμού τους, πριν συνεχίσουν τη στελέχωση του ρόστερ, με την αγορά της Κίνας να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού».Το ίδιο σάιτ αναφέρει πως η πιθανή προσθήκη του Ζακ Όγκαστ θα λύσει τα χέρια του Γιώργου Βόβορα αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις.

Ο ομογενής σέντερ δεν πιάνει θέση ξένου, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Έλληνα προπονητή την επιλογή ενός ακόμα Αμερικάνου παίκτη για τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Η αγορά της Κίνας φέρεται να έχει έρθει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, που με το PAO LAB και την προεργασία που έχει γίνει, έχει σαφή εικόνα για τους παίκτες που μπορεί να τον απασχολήσουν. Ωστόσο, για την ώρα προέχουν τα ζητήματα των Λαπροβίτολα και Όγκαστ.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μάρκους Φόστερ, μετά τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Η ανακοίνωση των «πράσινων»: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκους Φόστερ για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Ο Μάρκους Φόστερ γεννήθηκε στις 3/6/1995 στην πόλη Wichita Falls του Texas, έχει ύψος 1.91μ. και αγωνίζεται στη θέση «2». Την αγωνιστική περίοδο 2019/2020 διέπρεψε με τη φανέλα της Hapoel Holon, έχοντας 20.2 πόντους, με 42.3% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα και 58.3% στα δίποντα, 3.4 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Παράλληλα, στο BCL σκόραρε 17.8 πόντους με 35.4% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα και 61.9% στα δίποντα, μοιράζοντας παράλληλα και 3,8 ασίστ ανά αγώνα.

Φοίτησε στο Hirschi High School και ακολούθως στο φημισμένο Κολέγιο του Kansas State. Το πρώτο του καλοκαίρι που είχε πάει στο Κολέγιο είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην «LeBron James Skill Academy», προκειμένου να βελτιωθεί.

Στο Kansas State έκανε τρομερή εκκίνηση καθώς στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του σκόραρε 25 πόντους κόντρα στο Oral Roberts, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας 15.5 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Η πρώτη διετία της κολεγιακής του καριέρας ήταν στο Kansas, ενώ ολοκλήρωσε τη φοίτησή του στο Κολέγιο του Creighton. Εκεί έκανε πράγματα και θαύματα καθώς στην πρώτη του χρονιά έγινε ο πρώτος παίκτης του Κολεγίου που τα τελευταία 30 χρόνια, σκόραρε πάνω από 30 πόντους στα 8 πρώτα ματς! Στην τελευταία του σεζόν εκεί είχε 19.8 πόντους με 41.3% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, με 3.2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Μετά το πέρας των σπουδών του (2018) αναζήτησε την τύχη του έξω από τις ΗΠΑ αγωνιζόμενος στη Νότιο Κορέα και στη Wonju DB Promy, όπου είχε κατά μέσο όρο 25.2 πόντους, με 5.2 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ ανά αγώνα. Ακολούθησε η Champville SC του Λιβάνου, με την οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν 2018/2019, ενώ το καλοκαίρι του 2019 σειρά είχε η Hapoel Holon».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments