Video

Κόκκινο Ποτάμι τελευταίο επεισόδιο: Η απόλυτη αποθέωση στο Twitter με τη συγκλονιστική σκηνή στη σπηλιά

Κόκκινο Ποτάμι τελευταίο επεισόδιο: Η απόλυτη αποθέωση στο Twitter με τη συγκλονιστική σκηνή στη σπηλιά
Κόκκινο Ποτάμι τελευταίο επεισόδιο: Η συγκλονιστική ιστορία αγάπης έφτασε στο τέλος της και οι τηλεθεατές είπαν το «αντίο» τους μέσω του Twitter.

Το τελευταίο επεισόδιο στην τηλεοπτική σειρά του Open «Κόκκινο Ποτάμι» επεφύλασσε μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές.

Το «Κόκκινο Ποτάμι» ξεκίνησε να κυλά, ξετυλίγοντας μια σειρά από γεγονότα που ανατρέπουν όσα μέχρι τότε έμοιαζαν δεδομένα… Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης. Μια σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών.

Η σοκαριστική σκηνή στη σπηλιά καθήλωσε το Twitter

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι αποκλεισμένοι στη σπηλιά βρέθηκαν σε αδιέξοδο και από το να πέσουν στα χέρια των Τούρκων αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Την πρόταση έκανε η Ευγενία, η οποία ζήτησε από τον Θέμη να τη σκοτώσει. Το ίδιο ζήτησαν και οι υπόλοιποι. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και θάρρους, ένας ένας στάθηκαν μπροστά στον παπά, έλαβαν τη Θεία Κοινωνία και στη συνέχεια κοίταξαν τον Θέμη, ο οποίος πάτησε τη σκανδάλη. Την ώρα που οι Τούρκοι μπήκαν στη σπηλιά, ο μόνος ζωντανός ήταν ο Θέμης, ο οποίος έβαλε το όπλο στην καρδιά και αυτοκτόνησε.

Αυτή ήταν, αν όχι η πιο καθηλωτική, σίγουρα από τις πιο σοκαριστικές σκηνές της σειράς η οποία έριξε αυλαία και το Twitter λυπήθηκε πολύ αν και οι τηλεθεατές έσπευσαν να αποθεώσουν την παραγωγή, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είναι στο Netflix! Μάλιστα, ακολουθούν μερικά μόνο από τα tweets αφού το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης πήρε «φωτιά»:

Ο έρωτας που δοκιμάστηκε σε μια δύσκολη ιστορικά συγκυρία

Η ιστορία ξεκίνησε στην κωμόπολη Ακ Νταγ Ματέν του νομού Άγκυρας το Μάιο του 1895 όταν η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβώνισε τον 12χρονο γιο της, Μίλτο, µε τη μόλις 9χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη και της Σοφίας Νικολαΐδη. Ήταν ένας αρραβώνας σκοπιμότητας, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή ανάμεσα σε παιδιά οικογενειών Ελλήνων, καθώς σύμφωνα µε τα μουσουλμανικά ήθη αν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν θεωρείτο ατιμασμένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα µουσουλµάνου.

Οι ραγδαίες πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις κλυδώνισαν τον ελληνισμό του Πόντου και επηρέασαν καθοριστικά τη ζωή των ηρώων. Οι επιθέσεις φανατικών Τούρκων ανάγκασαν τις οικογένειες Παυλίδη και Νικολαΐδη, να εγκαταλείψουν τον τόπο τους. Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια, συναντήθηκαν ξανά τυχαία στην Κωνσταντινούπολη 11 χρόνια μετά. Χωρίς να γνωρίζουν την οικογενειακή σχέση που τους δένει, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Και ήταν ένας έρωτας που δοκιμάστηκε σε μια δύσκολη ιστορικά συγκυρία που ανατρέπει κάθε δεδομένο.

Το «Κόκκινο Ποτάμι» είναι μία σειρά που αγαπήθηκε πολύ και όλοι οι συντελεστές του ξεχώρισαν, αν και το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε ιδιαίτερα τον Ιωάννη Παπαζήση, την Αναστασία Παντούση, τον Αργύρη Πανταζάρα, τον Στέφανο Κυριακίδη και τον Σωτήρη Χατζάκη στους ρόλους τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτίμησαν και τους λοιπούς πρωταγωνιστές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments