Αθλητισμός

ΑΕΚ ΠΑΟΚ: Ο κόσμος πιέζει να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της η Ένωση

ΑΕΚ ΠΑΟΚ: Ο κόσμος πιέζει να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της η Ένωση
ΑΕΚ ΠΑΟΚ: Αν δεν καταφέρει αγωνιστικά η Ένωση να πάρει τη δεύτερη θέση στις δύο επόμενες αγωνιστικές, τότε μπορεί να μπει στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και να διεκδικήσει αυτό που θέλει.

Το δεύτερο προνομιούχο «εισιτήριο» της Ελλάδας για τα προκριματικά του Champions League διεκδικούν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ.

Πριν από ελάχιστες ημέρες, ο ΠΑΟΚ με τις κινήσεις του μέσω του CAS, κατάφερε να επιστρέψει την υπόθεση στην Ελλάδα για να δικαστεί. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ είδε το +4 να γίνεται -3 και πλέον έχει έννομο συμφέρον στην υπόθεση. Όπως αναφέρει το sportime, αν δεν καταφέρει αγωνιστικά η ΑΕΚ να πάρει τη δεύτερη θέση στις δύο επόμενες αγωνιστικές, τότε μπορεί να μπει στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και να διεκδικήσει αυτό που θέλει.

Και αυτό σημαίνει τη δεύτερη θέση, την προοπτική να μπει σε ομίλους του Europa League με μόνο μία πρόκριση και να… ονειρεύεται μέσω του Champions League, μια ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους. Όσο για το τι πρόκειται να αποφασίσει η διοίκηση της Ένωσης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τα ερωτήματα παραμένουν. Θα κάνουν «ντου» στην υπόθεση του ΠΑΟΚ προς όφελος της ΠΑΕ ή θα μείνει πίσω να παρακολουθεί τις εξελίξεις με την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη;

Ο κόσμος πιέζει να υπερασπιστεί η Ένωση τα συμφέροντά της

Το τελευταίο διάστημα έχουν «ανακωχή» στην κόντρα των τελευταίων ετών, συνεννόηση ενόψει εκλογών της ΕΠΟ. Όλα έχουν όμως και ένα όριο. Και εκεί ξεκινούν τα χρήματα και η προοπτική εσόδων. Σύμφωνα με το sportime, ήδη στην ΑΕΚ πιέζει ο κόσμος να υπερασπιστεί η ΠΑΕ τα συμφέροντά της και αυτό που μένει, είναι να δούμε τι μέλλει γενέσθαι, μολονότι το ρεπορτάζ των τελευταίων μηνών είχε αναφορές για επικοινωνία του Δημήτρη Μελισσανίδη αναφορικά με το θέμα αυτό, στο οποίο φέρεται να ανέφερε πως δεν επιθυμεί εμπλοκή με τα δικαστικά.

Θυμίζουμε πως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Τετάρτης (15 Ιουλίου, στις 21:30), με την Ένωση, να έχει ως στόχο να καλύψει τη διαφορά των τριών βαθμών, για τη δεύτερη θέση με νίκη. Μετά την επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ανέβει ξανά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League και στο συν τρία μπροστά από την ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments