Αθλητισμός

Φριντέτ Μπασκόνια: Οι πρωταθλητές Ισπανίας ενδιαφέρονται για τον Αμερικανό «μπόμπερ»

Φριντέτ Μπασκόνια: Οι πρωταθλητές Ισπανίας ενδιαφέρονται για τον Αμερικανό «μπόμπερ»
Φριντέτ Μπασκόνια: Η πρωταθλήτρια Ισπανίας φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ που ανήκει στον Παναθηναϊκό

Η Μπασκόνια έκανε την έκπληξη και κέρδισε το πρωτάθλημα Ισπανίας από την Μπαρτσελόνα, ενώ έχει βλέψεις και για τη νέα σεζόν καθώς έχει ξεκινήσει να στελεχώνει το ρόστερ της, αν και έχει απώλειες. Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Τζίμερ Φριντέτ βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ισπανίας.

Όπως όλα δείχνουν το ρόστερ της Μπασκόνια πρόκειται να είναι διαφοροποιημένο, σε σχέση με την ομάδα που παρουσιάστηκε τη σεζόν που μας τελείωσε σε ACB και Euroleague. Ήδη, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετράει πολλές και σημαντικές απώλειες (με σημαντικότερη όλων αυτή του αρχηγού Τορνίκε Σενγκέλια), ενώ την ίδια στιγμή τα συμβόλαια των Πατρίσιο Γκαρίνο, Ζόραν Ντράγκιτς, Τζέισον Γκρέιντζερ και Πιέρια Χένρι δεν έχουν ακόμα ανανεωθεί.

Η Μπασκόνια, όμως, δεν μένει μόνο στους υπάρχοντες παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ της, αλλά κάνει κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Ήδη, κάτοικοι Βιτόρια έχουν γίνει οι Ρόκας Γκιεντράιτις, Άλεκ Πίτερς και Τόνι Γιεκίρι, με την προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση να συνεχίζεται.

Τι αναφέρει η Marca

Σύμφωνα, μάλιστα με την Marca, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των πρωταθλητών Ισπανίας, εν όψει της νέας σεζόν, είναι αυτό του Τζίμερ Φριντέτ. Ο 31χρονος πρώην NBAer έχει οψιόν στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό για τη σεζόν 2020-21, όμως ο Γιώργος Βόβορας ξεκαθάρισε, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου των «πράσινων», πως είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, η περίπτωση του Φριντέτ θα εξαρτηθεί από την έκβαση αυτής με τον Πιέρια Χένρι και την απάντηση που θα δώσει ο Αμερικανός πρώην άσος της Ούνικς Καζάν. Η περίπτωση Φριντέτ, όμως, βρίσκεται εντός των «θέλω» των Βάσκων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και όσον αφορά την δική του υπόθεση.

Για τον Φριντέτ είχε μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου των «πράσινων» και ο Τάκης Τριαντόπουλος. «Δεν έχουμε εξέλιξη. Έχουμε μιλήσει με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, ψάχνουν να βρουν ομάδα, του έχουμε δώσει το ελεύθερο να διαπραγματεύεται», είχε πει χαρακτηριστικά. Από τότε, διάφορες ομάδες έχουν ακουστεί ως ενδιαφερόμενες για τον Φριντέτ, ανάμεσά τους και ο Ερυθρός Αστέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments