Ελλάδα

Τρίκαλα: Μαθήτρια η 16χρονη που βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία – Τι ερευνούν οι Αρχές

Τρίκαλα: Μαθήτρια η 16χρονη που βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία – Τι ερευνούν οι Αρχές
Τρίκαλα: Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την κοπέλα που βρέθηκε νεκρή το πρωί στο λόφο του Προφήτη Ηλία. Την αναζητούσε η αδερφή της.

Συντετριμμένη είναι από το πρωί η πόλη των Τρικάλων ύστερα από τον εντοπισμό μιας νεκρής μαθήτριας έξω από εκκλησάκι. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μια 30χρονη ωστόσο διαπιστώθηκε πως η σορός ανήκει τελικά σε μια 16χρονη, η οποία έχει δεχτεί άγρια χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα πρόκειται η νεαρή μαθήτρια, Αλβανικής καταγωγής, διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της.

Οι γονείς της αλλά και τα άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία – νεκροτομή. Για την ώρα,  εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Σημειώνεται, πως η εγκληματική ενέργεια είναι το επικρατέστερο συνάριο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει εδώ και ώρες την περιοχή, ενώ ο ιατροδικαστής είναι αυτός που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου της κοπέλας.

Τη σορό βρήκαν περίπου στις 7:00 το πρωί, έξω από το εκκλησάκι στο λόφο του Προφήτη Ηλία υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στον χώρο. Αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές, που έσπευσαν στο σημείο. Σημειώνεται, ότι πως την κοπέλα αναζητούσαν από χθες οι δικοί της. Μάλιστα η αδερφή της είχε τηλεφωνήσει το βράδυ στην αστυνομία δηλώνοντας ότι έχει να επικοινωνήσει πολλές ώρες μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη είχε απευθυνθεί πριν από λίγες μέρες στις Αρχές, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments