Lifestyle

Τζόνι Ντεπ: Τι είπαν στη δίκη οι υπάλληλοι του Αμερικανού ηθοποιού

Τζόνι Ντεπ: Τι είπαν στη δίκη οι υπάλληλοι του Αμερικανού ηθοποιού
Τζόνι Ντεπ: Άνθρωποι που δουλεύουν για τον Χολιγουντιανό σταρ κατέθεσαν στη δίκη για τη μήνυση εναντίον της «Sun».

Ο σωματοφύλακας, η διαχειρίστρια του ιδιωτικού νησιού του Τζόνι Ντεπ στις Μπαχάμες, η στιλίστρια και γενικά, το προσωπικό του διάσημου ηθοποιού έσπευσε στο πλευρό του, στη δίκη κατά της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, που τον παρουσίασε ως βίαιο σύζυγο.

Ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου όπου διεξάγεται η δίκη εδώ και μία εβδομάδα, ο σωματοφύλακάς του Μάλκομ Κόνολι διαβεβαίωσε ότι δεν είδε ποτέ του τον 57χρονο πρωταγωνιστή να είναι βίαιος προς την πρώην σύζυγό του, την Αμερικανίδα ηθοποιό Άμπερ Χερντ, ηλικίας 34 ετών. «Όχι, δεν θα το ανεχόμουν αυτό (…) ακόμα και αν πρόκειται για το αφεντικό μου», εξήγησε ο μάρτυρας στην κατάθεσή του.

Καταθέσεις – φωτιά από τους υπαλλήλους του Τζόνι Ντεπ

Ερωτηθείς σχετικά με το περιστατικό κατά το οποίο η Άμπερ Χερντ έκοψε με ένα μπουκάλι βότκα το δάκτυλο του Τζόνι Ντεπ, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, κατά τη διάρκεια καυγά τους στην Αυστραλία το 2015, ο σωματοφύλακας εξήγησε ότι οι διάφορες εξηγήσεις που είχαν τότε αναφερθεί, όπως ένα ατύχημα καθώς έκοβε κρεμμύδια, στην πραγματικότητα στόχευαν στο να «προστατεύσουν» την Άμπερ Χερντ.

Στην κατάθεσή της, μέσω τηλεδιάσκεψης, από τις Μπαχάμες, η διαχειρίστρια του ιδιωτικού νησιού του Τζόνι Ντεπ, Τάρα Ρόμπερτς, διαβεβαίωσε πως δεν τον είδε «ποτέ» να είναι βίαιος προς την πρώην σύζυγό του ούτε καν να έχει επιθετική συμπεριφορά. Το αντίθετο, η μάρτυρας υποστήριξε ότι είδε τη νεαρή γυναίκα επιθετική προς τον Ντεπ.

Το ίδιο υποστήριξε και η Σαμάνθα ΜακΜίλεν, η στιλίστρια του ζευγαριού, που κατέθεσε επίσης μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λος Άντζελες και διαβεβαίωσε ότι δεν είδε ποτέ ίχνη τραυμάτων στην Άμπερ Χερντ. Όταν της έδειξαν μια φωτογραφία της νεαρής γυναίκας να φέρει κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο, η οποία χρονολογείται από τα τέλη Μαΐου του 2016, η στιλίστρια, την οποία είχε δει στις 24 Μαΐου, είπε ότι η ηθοποιός δεν είχε μακιγιάζ και δεν είχε σημάδια.

Ο Έλον Μασκ χτύπησε την Άμπερ Χερντ;

«Το μόνο που παρατήρησα ήταν η θαυμάσια επιδερμίδα της», σημείωσε. Μάλιστα, η υπεύθυνη του θυρωρείου Τρίνιτι Εσπάρτζα είπε ότι δεν είδε τραυματισμούς στο πρόσωπο της Άμπερ Χερντ, αφότου ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού τους στις 21 Μαΐου 2016. Όπως ισχυρίζεται η  θυρωρός, λίγες εβδομάδες αργότερα, Ιούνιο ή αρχές Ιουλίου, είδε τον Έλον Μασκ να κατεβαίνει στη ρεσεψιόν γύρω στις 09.00 το πρωί «και έμοιαζε σαν να ξύπνησε μόλις με ανακατωμένα μαλλιά».

Λέει ότι ο συνάδερφός της είπε πως ο Έλον Μασκ επισκεπτόταν την Άμπερ Χερντ αργά τα βράδια για περισσότερο από έναν χρόνο, όταν ο Τζόνι Ντεπ έλειπε εκτός πόλης. Την ίδια μέρα που είδε τον Έλον Μασκ, η Άμπερ Χερντ κατέβηκε αργότερα και είχε «τρεις μικρούς μώλωπες στον λαιμό της και δύο τσιρότα στο χέρι της», καθώς και ένα «αχνό σημάδι στο αριστερό της μάγουλο, κάτω από το μάτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments