Video

Ελίφ επεισόδιο 628: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 15/7 – Η Μελέκ μαθαίνει ότι η Αρζού είναι νεκρή

Ελίφ επεισόδιο 628: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 15/7 – Η Μελέκ μαθαίνει ότι η Αρζού είναι νεκρή
Ελίφ επεισόδιο 628: Στο μεταξύ, ο Σελίμ και ο Γιουσούφ αναζητούν τη γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ.

Στο σημερινό (15 Ιουλίου) επεισόδιο, η Αϊλά, ο Μουράτ και η Τουλάι μιλάνε για το μωρό της Αϊλά και την Ελίφ. Η Τουλάι μαθαίνει από τη Μελέκ πως η Αρζού είναι νεκρή.

Ο Βεϊσέλ λέει στον Ερκούτ πως κάποιοι επικίνδυνοι άντρες τον αναζητούν αλλά εκείνος δεν δίνει σημασία. Ο Σελίμ και ο Γιουσούφ αναζητούν τη γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ. Η Σουλέ τους βλέπει στη γειτονιά της να ρωτάνε για εκείνη και κρυφά κατευθύνεται στο σπίτι της Λεϊλά. Σκέφτεται πως εξαιτίας της έμπλεξε σε αυτή την υπόθεση και εκείνη πρέπει να τη βοηθήσει να ξέμπλεξει. Οι άντρες που αναζητούσαν τον Ερκούτ πηγαίνουν πάλι στο γραφείο του και τον χτυπάνε.

Η Μελέκ αναφέρει τον θάνατο της Αρζού

Η Σουλέ τα βάζει με την Λεϊλά και εκείνη της λέει πως η υπόθεση πήρε διαστάσεις μεγαλύτερες από ότι περίμενε. Και οι δύο νιώθουν απελπισμένες. Η Σουλέ πιστεύει πως δεν πρέπει να γυρίσει σπίτι της και έχει δίκιο γιατί ο Σελίμ και ο Γιουσούφ είναι εκεί και περιμένουν να φανεί. Η Λεϊλά και η Σουλέ είναι σε πανικό και πηγαίνουν στην παραλία για να σκεφτούν τι θα κάνουν. Στο δρόμο βλέπουν την Ελίφ. Η Σουλέ κρύβεται και η Ελίφ βλέπει μόνο τη Λεϊλά στην οποία λέει ότι βγήκε στο δρόμο για να πάρει την μπάλα, που πέταξε η Ιντζί. Η Μελέκ τρελαίνεται όταν δεν βλέπει στον κήπο την Ελίφ και την Ιντζί αλλά ηρεμεί μόλις βλέπει τα παιδιά με τη Λεϊλά.

Οι δύο γυναίκες μιλάνε και η Μελέκ αναφέρει τον θάνατο της Αρζού. Η Λεϊλά και η Σουλέ ανησυχούν ακόμα περισσότερα μετά τα τελευταία νέα αλλά στη συνέχεια σκέφτονται πως αφού πέθανε η Αρζού δεν υπάρχει κανένας άλλος, που να μπορεί να της εμπλέξει στην υπόθεση. Ο Ουμίτ ενημερώνεται για τον θάνατο της Αρζού και δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Ερκούτ αντιμετωπίζει εκτός από χρεοκοπία και τους αγριεμένους πιστωτές του. Αποφασίζει να πουλήσει την εταιρία αλλά για να το κάνει αυτό χρειάζεται την υπογραφή και την άδεια της Γκόντζα

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια,  η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα αλλάζει τις ζωές όλων

Η Μελέκ  ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε  τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ.

Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία τη χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments