Αθλητισμός

Ράφαελ Ντα Σίλβα: Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντι-Ομάρ ο Βραζιλιάνος

Ράφαελ Ντα Σίλβα: Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντι-Ομάρ ο Βραζιλιάνος
Ράφαελ Ντα Σίλβα: Την περίπτωση του 30χρονου αμυντικού της Λιόν εξετάζουν οι Πειραιώτες.

Τον αντικαταστάτη του Ομάρ Ελαμπντελαουί για το δεξί άκρο της άμυνας ψάχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν αρκείται σε μια απλή επιλογή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ο Ράφαελ Ντα Σίλβα.  Ο 30χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Λιόν είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Η περίπτωσή του βεβαίως μόνο εύκολη δεν θεωρείται. Τα οικονομικά δεδομένα του παίκτη αλλά και το γεγονός ότι τον θέλουν και άλλες ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και η Παρί Σεν Ζερμέν, στέκονται εμπόδια στην απόκτησή του, τα οποία όμως δεν είναι αξεπέραστα. Σημειώνεται πως, αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζουν οι Πειραιώτες καθώς παίζει και το όνομα του Τζεράλντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Στη Γαλατασαράι ο Ομάρ»

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία κάνουν λόγο για «κλεισμένη» μεταγραφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στην Γαλατασαράι. Το συμβόλαιο του Ομάρ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ήδη αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Νορβηγό μπακ, με τη Γαλατασαράι να εμφανίζεται πιο «ζεστή». Ένα χθεσινό δημοσίευμα από την Τουρκία μάλιστα, παρουσιάζει ως κλεισμένη την μετακόμισή του στην Πόλη.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Haberinvakti.com», αναφέρει ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα, τονίζει, ότι ο διεθνής μπακ θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι. Το ίδιο δημοσίευμα, ωστόσο, διευκρινίζει και το νέο συμβόλαιο του Νορβηγού αμυντικού. Όπως αναφέρεται, θα εισπράττει 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ενώ παρελθόν θα αποτελέσει ο Μαριάνο. Τα ίδια ισχυρίζεται και η Hurriyet.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει παραδεχτεί για την ώρα τίποτα. Το σίγουρο είναι πως έχει συμφωνήσει να παίξει με τα “ερυθρόλευκα” έως το τέλος της σεζόν κάτι που σημαίνει ότι θα βοηθήσει την ομάδα του και στα ευρωπαϊκά ματς. Από καμία πλευρά δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, ενώ πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ούτε η Γαλατά επιβεβαιώνει τα παραπάνω ρεπορτάζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments