Αθλητισμός

Σοκ με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ

Σοκ με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ
Τσιγκρίνσκι τραυματισμός: Σεζόν τέλος για τον έμπειρο Ουκρανό αμυντικό. Η θλάση που υπέστη στο ματς με τον ΠΑΟΚ τον βάζει στα «πιτς».

Η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να αγωνιστεί τόσο στο ματς της Κυριακής 19 Ιουλίου, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στις 26 Ιουλίου χωρίς τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο έμπειρος αμυντικός έχει υποστεί θλάση και θα απουσιάσει από τα μεγάλα ματς με τους «ερυθρόλευκους». Πρόβλημα υπάρχει και με τον Έλντερ Λόπες.

Έτσι, η Ένωση αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα της.  Όσον αφορά τον έμπειρο Ουκρανό αμυντικό, τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου. Ο στόπερ των «κιτρινόμαυρων» διαγνώστηκε με θλάση, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα play off και τέθηκε νοκ άουτ.

Τι ισχύει με τον Λόπες

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Έλντερ Λόπες. Ο μπακ της ΑΕΚ αποκόμισε ένα διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου. Όσον αφορά την προετοιμασία της ΑΕΚ, οι παίκτες της Ένωσης πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (17/7) υποβλήθηκαν για ακόμα μια φορά στα καθιερωμένα τεστ για τον κορωνοϊό και όσοι έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποκατάσταση, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να συνεχίζει φυσικά το δικό του πρόγραμμα αφού ο σοβαρός τραυματισμός του τον έχει θέσει εδώ και μήνες εκτός.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ λέει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 και αμέσως μετά ο Μάσιμο Καρέρα θα ανακοινώσει την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ δεν έκανε ένσταση για τις ληγμένες κάρτες υγείας 12 παικτών του ΠΑΟΚ στο τελευταίο ντέρμπι των «Δικέφαλων». Η κίνηση της ΑΕΚ αποθεώθηκε από φίλους και αντιπάλους.  Ανάμεσα σε άλλα, η Ένωση στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι: «Ποτέ καμία διαπραγμάτευση, κανένα βαθμολογικό ή οικονομικό όφελος, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας εκτρέψει από το δρόμο τον οποίο ακολουθούμε απαρέγκλιτα επί σχεδόν έναν αιώνα.

Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments