Ελλάδα

Κασιδιάρης νέο κόμμα: Αναρχικοί τοποθέτησαν μια πηγάδα έξω από τα γραφεία των «Ελλήνων ΓΤΠ»

Κασιδιάρης νέο κόμμα: Αναρχικοί τοποθέτησαν μια πηγάδα έξω από τα γραφεία των «Ελλήνων ΓΤΠ»
Κασιδιάρης νέο κόμμα: Αναρχική συλλογικότητα τοποθέτησε ένα ομοίωμα πηγάδας έξω από το γραφείο των «Ελλήνων ΓΤΠ». Πώς αντέδρασε ο υπόδικος πρώην βουλευτής.

Ένα ομοίωμα πηγάδας τοποθέτησαν αναρχικοί έξω από τα γραφεία του νέου κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, «Έλληνες Γ.Τ.Π.». Πώς αντέδρασε ο υπόδικος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Τι συνέβη; Η αναρχική συλλογικότητα «Μασόβκα» έβαλε μία πηγάδα έξω από τα γραφεία του νεοσύστατου κόμματος μετά την αποχώρηση του Κασιδιάρη από τη Χρυσή Αυγή και τη σύγκρουση με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Η αναρχική συλλογικότητα τοποθέτησε το ομοίωμα της Πηγάδας και στη συνέχεια κυκλοφόρησε ανακοίνωση με την οποία δικαιολόγησε την κίνησή της αυτή. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η σοβαρή χρυσή αυγή είναι γεγονός. Το κόμμα που ευαγγελίζονταν τόσοι και τόσοι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι είναι εδώ, με σάρκα και οστά. Ο καλοταϊσμένος αρουραίος του ναζιστικού πληρώματος, Ηλίας Κασιδιάρης, αποφάσισε να εγκαταλείψει το βυθιζόμενο πλοιάριο της χρυσής αυγής, μη δεχόμενος την δεδηλωμένη και αμετάκλητη απόφαση του φύρερ Μιχαλολιάκου περί μη εγκατάλειψης της αιώνιας θέση του αρχηγού.

Η απόφαση του πουλέν της ναζιστικής ακροδεξιάς για τη δημιουργία καινούριου πολιτικού φασιστικού φορέα έρχεται σε μία παράξενη συγκυρία, που αναγκαστικά φέρνει στο προσκήνιο η επερχόμενη απόφαση της πολυετούς δίκης των δολοφόνων της χρυσής αυγής. Περίοπτη θέση στο κατηγορητήριο της οποίας κατέχει και ο μέχρι πρότινος ιπποκόμος του Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρης. Αναγκαστικά γινόμαστε κοινωνοί ενός εμφύλιου πολέμου μεταξύ αρχηγών και αρχηγίσκων στο ναζιστικό στρατόπεδο, ο μεν Μιχαλολιάκος κατηγορεί για εσχάτη προδοσία τον αχθοφόρο του, ο δε Κασιδιάρης επιδιώκει να απεμπλακεί από τα βαρίδια της χρυσής αυγής.

Προσθέτει ακόμα ότι: «Ονειρεύεται καινούρια τάγματα εφόδου, στρατιωτικές παρελάσεις και πογκρόμ, δάδες και λάβαρα, ταμπούρλα και πολεμικά εμβατήρια, οραματίζεται την αναβίωση όσων με κόπο έχτισε στις τραμπούκικες χρυσαυγίτικες διμοιρίες. Και εκεί είναι που θα δεχτεί οδυνηρή ήττα.

Το αντιφασιστικό κίνημα με μαχητική εμπειρία πολλών ετών αδημονεί να καλωσορίσει στο πεζοδρόμιο τους έλληνες του Κασιδιάρη. Και να τους μετατρέψει σε «έλληνες για την πηγάδα». Μια τέτοια πηγάδα τοποθετήσαμε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, έξω από τα γραφεία του νεόδμητου κόμματος στην οδό Κλεισθένους 17. Τοποθέτηση πηγάδας έξω από τα γραφεία του κόμματος Κασιδιάρη».

Λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του ομοιώματος της πηγάδας, έφτασε στο σημείο ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ! Αργόσχολοι, πανίβλακες αναρχικοί για 3′ δεν σας πρόλαβα…».

Δείτε την ανάρτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments