Lifestyle

Gigi Hadid: Δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά και εξηγεί τον λόγο που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της [pic]

Gigi Hadid: Δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά και εξηγεί τον λόγο που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της [pic]
Gigi Hadid: Για πρώτη φορά το γνωστό μοντέλο δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά ενώ πολύ σύντομα θα μπορεί να αγκαλιάσει το πρώτο της παιδί.

Για την εγκυμοσύνη της μίλησε μέσω των Instastories της η Gigi Hadid ενώ στο ίδιο live που έκανε, έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Σε λιγότερο από τρεις μήνες θα γεννήσει

Κανείς δεν περίμενε να ακούσει τα νέα ότι η Gigi Hadid είναι έγκυος και πως σε λιγότερο από τρεις μήνες θα γεννήσει. Το πανέμορφο μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων μόδας, οι οποίοι και τη ζητούν συνεχώς για τα νέα τους εγχειρήματα εντός και εκτός catwalk. Η καριέρα της είναι μεγάλη και σίγουρα δεν πήγαινε το μυαλό μας ότι θα ακούγαμε περί της όποιας εγκυμοσύνης, πόσο μάλλον όταν η σχέση της με τον Zayn Malik δεν ήταν και πολύ σταθερή.

Το γνωστό μοντέλο επιβεβαίωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης, φήμες που ήταν στον… αέρα από τα τέλη του περασμένου Απριλίου.  Έτσι, το νεαρό μοντέλο έδειξε μέσω ενός Instagram Live του περιοδικού «V Magazine» τη φουσκωμένη της κοιλιά, ανακοινώνοντας έτσι πως η ίδια και ο σύντροφός της, Zayn, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η ίδια διαβεβαίωσε τους ακολούθους της πως είναι καλά με την υγεία της και ασφαλής την ώρα που η εγκυμοσύνη της πηγαίνει περίφημα, παρά το γεγονός πως δεν μοιράζεται το ταξίδι της στη μητρότητα με όλους τους ακολούθους της στο Instagram.

Γιατί δεν επιθυμεί να μιλά για την εγκυμοσύνη της;

«Φαντάζομαι ότι πολλοί από εσάς προβληματίζονται που δεν μοιράζομαι περισσότερα. Βασικά είμαι έγκυος εν μέσω πανδημίας», ανέφερε η Gigi συμπληρώνοντας πως «η εγκυμοσύνη μου δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο». Ακόμα, σχολίασε πως η πανδημία του κορωνοϊού και το κίνημα Black Lives Matter αξίζουν πολύ περισσότερο την προσοχή του κόσμου, σε σχέση με το ότι εκείνη έγκυος.

«Αυτός είναι ένας λόγος που ένιωσα πως δεν είναι κάτι που έπρεπε αναγκαστικά να μοιραστώ με άλλους εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου. Προφανώς πολλοί έχασαν δικούς τους ανθρώπους λόγω του κορονοϊού από την αρχή της καραντίνας και συνεχίζει να συμβαίνει. Και μετά περάσαμε στην επανεμφάνιση του κινήματος BLM, οπότε σκέφτηκα πως η παρουσία μας στα social media θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για αυτόν τον σκοπό», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments