Lifestyle

Μέμος Μπεγνής: «Μαζεύει» τις δηλώσεις για την εφορία – Ρίχνει ευθύνες στο περιοδικό

Μέμος Μπεγνής: «Μαζεύει» τις δηλώσεις για την εφορία – Ρίχνει ευθύνες στο περιοδικό
Μέμος Μπεγνής: Ντορος έγινε μετά τη συνέντευξή του, στην οποία δήλωσε ότι χρωστάει στην εφορία και δεν αγχώνεται. Ο ίδιος επανήλθε και έριξε ευθύνες στο περιοδικό και στον δημοσιογράφο ότι απομόνωσαν και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε κάτι που είπε εν τη ρύμη του λόγου του.

Ντόρος έχει δημιουργηθεί μετά την συνέντευξη του Μέμου Μπεγνή στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου σχολιάστηκαν ιδιαίτερα οι δηλώσεις του για τις οφειλές του στην εφορία αλλά και πως αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις. Αν και ο ηθοποιός ήταν ειλικρινής σχετικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες που αυτός όπως και τόσοι άλλοι αντιμετωπίζουν, σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους το γεγονός ότι φάνηκε να αδιαφορεί για αυτό.

Τι είχε πει στην συνέντευξη

«Ο καθένας από εμάς έχει υποχρεώσεις, δάνεια, χρωστάει στην Εφορία, έχει κάποιο χρέος κάπου αλλού ή να πρέπει να βοηθάει κάποιους ανθρώπους, να έχει κάποιες δόσεις. Όλα αυτά τρέχουν, δεν σταματάνε. Εγώ έχω σταματήσει να πληρώνω δόσεις και τέτοια, γιατί έχω ανασφάλειες για το μέλλον, κι ας με βάλουν φυλακή, δεν μ’ ενδιαφέρει» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: «Χρωστάω, βέβαια, πώς δεν χρωστάω και μάλιστα χρωστάω πολλά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μη χρωστάει, κι αν υπάρχουν είναι λίγοι. Έχω πολύ σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες, δεν λύθηκε ποτέ το θέμα αυτό, αλλά δεν αγχώνομαι, γιατί δεν βγάζει κάπου το άγχος, η ιστορία δείχνει ότι κάτι γίνεται πάντα και σώζεσαι».

Οι παραπάνω δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. «Θα ήθελα να τοποθετηθώ όσον αφορά τη “δήλωση” μου στο περιοδικό “Λοιπόν”, το οποίο δημοσιεύτηκε μερικές μέρες πριν. Και πολλοί σπεύσατε ν’ σχολιάσετε και να χαρακτηρίσετε με τα χειρότερα λόγια ως “έντιμοι και νομοταγεις πολιτες”. Η δήλωση μου αυτή, λοιπόν, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Οι ευθύνες  του περιοδικού

Όταν συζητάς με έναν φίλο ή έναν δημοσιογράφο στην προκειμένη περίπτωση, που γνωρίζεις πάρα πολλά χρόνια, λες και πράγματα εν τη ρύμη του λόγου, για να κάνεις χιούμορ, να γελάσεις, να υπογραμμίσεις ας θέλετε μια κατάσταση άβολη που ενδεχομένως βρίσκεσαι όπως και πολύς κόσμος τη συγκεκριμένη μάλιστα περίοδο. Πόσες φορές δεν έχουμε πει φράσεις του τύπου: “αυτός μου τη δίνει. Θα τον σκοτώσω κι ας πάω φυλακή”. Ή άλλες φράσεις τέτοιου τύπου μόνο και μόνο για να δώσεις έμφαση σε κάτι.

Από το να το πεις μ αυτόν τον τρόπο μέχρι ο δημοσιογράφος να απομονώσει τη φράση σου και να την κάνει εξώφυλλο, έχει τεράστια διαφορά. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι συνέβη. Η μόνη λέξη που μου ρχεται στο μυαλό είναι ντροπή» έγραψε στα social media ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments