Ελλάδα

Επίθεση Τσεκούρι Κοζάνη: Ιατρικό ανακοινωθέν για τους τραυματίες

Επίθεση Τσεκούρι Κοζάνη: Ιατρικό ανακοινωθέν για τους τραυματίες
Επίθεση Τσεκούρι Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι δύο τραυματίες στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου»

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση των εργαζόμενων στη ΔΟΥ Κοζάνης που δέχτηκαν επίθεση με τσεκούρι από τον 45χρονο. Το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» ενημέρωσε και σήμερα για την πορεία των τραυματιών.

Ο 56χρονος τραυματίας είναι διασωληνωμένος στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, αλλά με ήπια σημάδια βελτίωσης, που δημιουργούν αμυδρές ελπίδες στους γιατρούς.

Και η υγεία της επίσης διασωληνωμένης 67χρονης είναι σε κρίσιμη, χωρίς πάντως να παρουσιάζει επιδείνωση.  Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης.  Σταθερή πορεία παρουσιάζει η υγεία της 47χρονης, που νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική και δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο.

Ο 45χρονος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει αναφορικά με τα κίνητρα του δράστη που επιτέθηκε με τσεκούρι και τραυμάτισε πολύ σοβαρά τρεις εργαζόμενους στη ΔΟΥ Κοζάνης. Ο 45χρονος εξακολουθεί να μην μιλάει ενώ έχει αποποιηθεί το δικαίωμα εκπροσώπησής του από δικηγόρο. svg%3E

Έχει οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από το πρωί του Σαββάτου παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δεν μετακινήθηκε ποτέ για τις φυλακές των Γρεβενών αλλά η μεταγωγή του έγινε από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης όπου και κρατούνταν.

Ο ίδιος αποποιήθηκε του δικαιώματος να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου δημοσιεύματος κατά την κράτηση του στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, αρνούνταν τροφής και δέχονταν μόνο νερό. Οι γονείς του 45χρονου δράστη τάσσονται στο πλευρό των θυμάτων και καταδικάζουν την αποτρόπαια πράξη του γιου τους.

Γιατί κατέβηκε το βίντεο της επίθεσης

Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Ιωάννης Ποδιώτης, από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, προχώρησε σε όλες τις ενέργειες ώστε να “κατέβει, από το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ.

Ενοχλημένοι, με τη δημοσίευση, μεταξύ άλλων και συγγενείς των τραυματιών, που του τηλεφώνησαν διαμαρτυρόμενοι, ζητώντας να πληροφορηθούν πως διέρρευσε το συγκεκριμένο οπτικοακουστικο υλικό. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής πως διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο και αναμένεται να διερευνηθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments