Lifestyle

40 βαθμοί και λιώνει το κορμί για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό

40 βαθμοί και λιώνει το κορμί για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό
Η όμορφη ηθοποιός ξεσήκωσε, για ακόμα μια φορά, τα social media.

“Ζέστη, και νιώθω sexy πάμε να φύγουμε, ένα να γίνουμε, γίνουμε ζέστη, και όποιος αντέξει μωρό μου μ’ έκαψε ο ήλιος και ζεσταίνομαι πολύ σήμερα προτείνω να ιδρώσουμε μαζί γιατί σε θέλω σε θέλω 40 βαθμοί λιώνει το κορμί η λύση είναι μία πάμε παραλία 40 βαθμοί καίγομαι πολύ η λύση είναι μία πάμε παραλία ραντεβού στη παραλία Ζέστη, και πάλι καίω για σένα λέω πάμε να φύγουμε, φύγουμε, ζέστη, και έχω ανάψει μωρό μου μ’ έκαψε ο ήλιος και ζεσταίνομαι πολύ σήμερα προτείνω να ιδρώσουμε μαζί…” λέει το γνωστό τραγούδι που απαγγέλει η Ελένη Φουρέιρα, και ταιριάζει γάντι στην Βίκυ Κάβουρα, η οποία μετά το τέλος του J2US, απολαμβάνει πλήρως στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός επέλεξε να μην δουλέψει, θεατρικά και τηλεοπτικά, το φετινό καλοκαίρι προκειμένου να γεμίσει μπαταρίες και να μελετήσει με προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Κάβουρα επιλέγει συχνά πυκνά να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους από το 24ωρο της. Έτσι η ηθοποιός επέλεξε να ανεβάσει στο προφίλ της μια φωτογραφία ιδιαιτέρως sexy και δροσερή από την εξόρμηση της στη θάλασσα. Όπως ήταν αναμενόμενο, το στιγμιότυπο προκάλεσε μέσα σε λίγα λεπτά «βροχή» από αντιδράσεις και σχόλια από το κοινό που την ακολουθεί.  «40 βαθμοί λιώνει το κορμί η λύση είναι μια πάμε με Βίκυ Κάβουρα στην παραλία».

Γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1988 στην Σπάρτη όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει υποκριτική ενώ παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθηγήτρια pilates και γυμνάστρια. Ξεκίνησε τις σπουδές της στην δραματική σχολή “Θέατρο των Αλλαγών” και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση έγινε το 2010 με μικρό ρόλο σε ένα επεισόδιο της σειράς Μίλα Μου Βρώμικα.

Την ίδια χρονιά ακολούθησε η συμμετοχή της στην ιστορία “Εγκυμοσύνη” της κοινωνικής σειράς του Alpha TV Οικογενειακές ιστορίες υποδυόμενη μία ανήλικη κοπέλα που μένει έγκυος. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2015 στο remake της ταινίας “Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός” σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη. Το 2018 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία “The Bachelor 3” παίζοντας μαζί με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Νίκο Βουρλιώτη, Μελέτη Ηλία και Κατερίνα Γερονικολού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments