Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν: Μιλά πρώτη φορά για την ψυχική ασθένεια του Κάνιε Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: Μιλά πρώτη φορά για την ψυχική ασθένεια του Κάνιε Γουέστ
Κιμ Καρντάσιαν: Πάντως, δεν αναφέρθηκε στα σχέδια του Γουέστ να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020.

Η Κιμ Καρντάσιαν μιλά για πρώτη φορά για τον Κάνιε Γουέστ, μετά την ανακοίνωσή του ότι θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Όπως σχολίασε η γνωστή τηλεπερσόνα, ο ράπερ σύζυγός της αντιμετωπίζει προβλήματα με την ψυχική του υγεία και πιο συγκεκριμένα, υποφέρει από διπολική διαταραχή. Για αυτό, ζήτησε συμπόνοια και ενσυναίσθηση, καθώς τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του προσπαθούν να διαχειριστούν την ασθένειά του.

Η Κιμ Καρντάσιαν ζητάει συμπόνια για τον Κάνιε Γουέστ

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή», έγραψε η πρωταγωνίστρια τηλεριάλιτι, περιγράφοντάς τον ως έναν «ευφυή αλλά περίπλοκο άνθρωπο». Πάντως, η Κιμ Καρντάσιαν δεν αναφέρθηκε στα σχέδια του Γουέστ να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020.

Η δήλωσή της στον λογαριασμό της στο Instagram αποτελεί το πρώτο δημόσιο σχόλιό της έπειτα από εβδομάδες ασυνάρτητων συνεντεύξεων, δημοσίων εμφανίσεων και αναρτήσεων στο Twitter από τον Γουέστ, οι οποίες ήγειραν ανησυχία σχετικά με την ψυχική υγεία του τραγουδιστή, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ. «Εκείνοι που βρίσκονται κοντά στον Κάνιε γνωρίζουν την καρδιά του και κατανοούν ότι οι δηλώσεις του μερικές φορές δεν συμφωνούν με τις προθέσεις του», αναφέρει επίσης η επιχειρηματίας.

Το νέο παραλήρημα του Κάνιε Γουέστ ο οποίος θέλει να χωρίσει την Κιμ Καρντάσιαν και αποκαλεί την πεθερά του «Κρις Γιονγκ Ουν»

Ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίστηκε με ανάρτησή του στο Twitter, η οποία διαγράφηκε λίγα λεπτά μετά, ότι προσπαθεί να χωρίσει από τη σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν από τότε που εκείνη συναντήθηκε με τον ράπερ Meek Mill σε ένα ξενοδοχείο για το ζήτημα των μεταρρυθμίσεων στις φυλακές.

Στην τελευταία «έκρηξή» του στο Twitter, ο Γουέστ ανέφερε ότι η Κιμ βρέθηκε «εκτός ορίων» όταν συνάντησε τον Meek Mill, ενώ εξαπέλυσε πυρά και ενάντια στην πεθερά του, Κρις Τζένερ, αποκαλώντας τη «Κρις Γιονγκ Ουν», την ώρα που τις κατηγορούσε ως οπαδούς της «λευκής υπεροχής».

Μάλιστα, ο Γουέστ επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι η σύζυγός του και η πεθερά του «προσπάθησαν να τον πετάξουν με δύο γιατρούς» σε νοσοκομείο εν μέσω ανησυχιών για την κατάσταση της υγείας του μετά την περίεργη είσοδό του στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ…!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments