Video

Ιωάννα Πηλιχού: Εξηγεί γιατί δεν πέρασε καλά στο Ευτυχισμένοι Μαζί

Ιωάννα Πηλιχού: Εξηγεί γιατί δεν πέρασε καλά στο Ευτυχισμένοι Μαζί
Ιωάννα Πηλιχού: «Έμεινα, δηλαδή, όσο γινόταν στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο... μπαμ»!

Καλεσμένη στην καθημερινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης με τη Νάντια Κοντογεώργη «φλΕΡΤ» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιουλίου, η Ιωάννα Πηλιχού.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περίοδο όπου έπαιζε στην πολύ δημοφιλή σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί». Η ηθοποιός προς έκπληξη πολλών, αποκάλυψε πως δεν πέρασε καλά εκείνη την περίοδο. Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «φλΕΡΤ» λοιπόν, την οποία παρουσιάζει η ευχάριστη και ταλαντούχα ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, η Ιωάννα που στη σειρά υποδύθηκε την κόρη της Κατερίνας Λέχου εξήγησε τον λόγο που δεν πέρασε καλά.

«Ακόμα δεν το έχω συνηθίσει…»

«Δεν πέρασα καλά τότε… Όχι, όχι, όχι… Κοίταξε να δεις. Ως προς τη δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλούν χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα. Δεν το ήθελα πάρα πολύ», τόνισε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Έμεινα, δηλαδή, όσο γινόταν στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο… μπαμ! Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει πως, ξέρεις, μου αρέσει πολύ εκεί που σε είδα αλλά το προτιμάς να είναι στο θέατρο που έχεις πάει για αυτό τον σκοπό, που θα μιλήσεις, με τον κόσμο και θέλεις λίγο τον προσωπικό σου χρόνο. Δεν το έχω εντελώς συνηθίσει, απλώς άρχισα κάποια στιγμή να το αποδέχομαι και να δουλεύω με τον εαυτό μου και να λέω ότι πρέπει να υπάρχει στη ζωή μου γιατί πάει πακέτο με τη δουλειά που διάλεξα».

Θυμίζουμε πως σχετικό θέμα με τη διαχείριση της ξαφνικής φήμης και αναγνώρισης είχε και ο συμπρωταγωνιστής της τότε, Άρης Τσάπης, δηλαδή «Θανάσης». «Όταν ψωνίστηκα με τη δημοσιότητα ο πατέρας μου με προσγείωσε. Μου είπε, δεν θα είσαι πάντα αναγνωρίσιμος και μπορεί να προσγειωθείς απότομα και να πάθεις μέχρι και κατάθλιψη. Πέρασα δύσκολη εφηβεία. Έβγαινα έξω μέχρι το πρωί και ήμουν 15 ετών. Με έπαιρναν οι γονείς μου τηλέφωνα και δεν τους τα σήκωνα. Τα λόγια του πατέρα μου όμως, με ταρακούνησαν από την επόμενη κιόλας μέρα», αποκάλυψε πρόσφατα σε βραδινή εκπομπή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments