Ελλάδα

Έρρικα Πρεζεράκου πένθος: Έχασε την αγαπημένη της θεία

Έρρικα Πρεζεράκου πένθος: Έχασε την αγαπημένη της θεία
Έρρικα Πρεζεράκου πένθος: Με μήνυμα της στο Facebook, ανακοίνωσε ότι «έχασε» την αδερφή της μαμάς της.

Είναι μία από τις στιγμές που δεν θέλεις να σου τύχουν. Να αποχαιρετάς αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικά ανθρώπους οι οποίοι σε μεγάλωσαν, είναι ένα δύσκολο καθήκον. Μια τέτοια κατάσταση βίωσε και η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μοιράστηκε τη θλίψη της για τον χαμό της αγαπημένης της θείας μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook.

Η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και πρώην παίκτρια του J2US έχασε την θεία της, Αγγελική και βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Το μεσημέρι του Σαββάτου, μάλιστα, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μιλώντας για το συγγενικό της πρόσωπο και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε από μικρότερη ηλικία.

Η ανάρτησή της αναλυτικά (σ.σ. με τη σύνταξη που χρησιμοποίησε):

«Χθες πήγα στην Μάνη. Στην κηδεια της 2ης αδελφης της Ανδριάνα (μητερα) της Μαρίας, Φιλανθης, Βούλας (θείες). Σύνολο εκανε 7 κόρες ο παππούς με την γιαγια με προθεση να γεννηθεί το αγορι (Ο κολοκοτρωνης ) .. στις 7 σταμάτησε..

Γεννήθηκαν όλες τους δυνατες και σκληρές περισσοτερο απο πολεμιστές … αξιες να ειναι τα «αγόρια» που ηθελε ο Βλαδίμηρος κολοκοτρωνης και το γένος του. Εκτός απο αυτη που έφυγε χθες. Με θέματα υγείας απο βρέφος κατάφερε και έζησε κοντα 70 χρονια .

Θυμάμαι σε ηλικία 8-10 χρονω να ειμαστε οι δυο μας ξαπλωμένες στο χαλί στο σαλόνι και να παίζουμε και να παθαίνεις μια ανάσα δίπλα μου κρίση επιληψίας. Να βγάζεις αφρούς και να προσπαθεί η μαμα μου να μην γυρίσει η γλώσσα σου . Θυμάμαι να κλαίω καιι να προσεύχομαι «μην πεθάνεις Θεούλη μου βοηθησε την μη πεθάνει»

Απο εκείνη την μερα ηςουν η αιτία να αφυπνιστεί ο θεραπευτής μεσα μου. Εδωσα αυτο που λεω .. ενα παιδικό όρκο . Βεβαια .. ο φόβος των 2-3 φόρων που ξανα συνέβη αυτη η κριση που μελάνιαζες και ημασταν μαζι με έβαλε σε μια αποςταςη για να αντέξω .. το τοςο κοντα με τον θάνατο και το άγνωστο της ασθένειας σου.

Μεγαλωνοντας συνειδητοποιηςα οτι σε καθε οικογενειακό συστημα υπαρχει μια προκληση.. ο καθένας την βιώνει διαφορετικά.. Δεν υπαρχει σωστο η λάθος στο πως η καθε ψυχη αποφασίζει να ζήσει η ποτε αποφασίζει να απελευθερωθει .. ειμαστε εμείς οι γυρω που εχουμε τα πιο δυνατα μαθηματα να παρουμε..

Καλο ταξιδι Αγγελική.. Θα εισαι παντα ενα ιδιαίτερο συμβόλαιο μεσα στην ψυχη μας».

Η ανάρτηση στο Facebook

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments