Lifestyle

Απίθανο πόσο χρονών είναι η Έλλη Κοκκίνου

Απίθανο πόσο χρονών είναι η Έλλη Κοκκίνου
Έλλη Κοκκίνου ηλικία: Με αφορμή τα γενέθλιά της αποκάλυψε χωρίς να κρύψει ούτε έναν χρόνο το πόσο είναι.

Απίστευτο και όμως αληθινό το πόσο χρονών είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου. Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά της αποκάλυψε χωρίς να κρύψει ούτε μισό χρόνο την ηλικία της και έκανε ένα μεγάλο πάρτι για την 5η δεκαετία της ζωής της, δηλαδή με λίγα λόγια έγινε 50. Βέβαια η εμφάνισή της και η ενέργειά της δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με το πόσο είναι, αφού είναι πάντα φρέσκια και όμορφη.

Η γνωστή τραγουδίστρια χόρεψε,γλέντησε μέχρι το πρωί και μαζί της και όλοι οι φίλοι και συνάδελφοί της. Η Έλλη, φορώντας ένα σέξι τιρκουάζ σλιπ φόρεμα, απαντούσε με ένα πλατύ χαμόγελο στα εγκωμιαστικά σχόλια και τις ευχές των δικών της ανθρώπων. Αμέσως μόλις έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας της με τον αριθμό πενήντα, ξεκίνησε ο ξέφρενος χορός. Και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, το γλέντησε με την καρδιά της.

Δείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια

Η Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου 24 Ιουλίου 1970 είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από το Επιτάλιο Ηλείας. Η Έλλη Κοκκίνου έχει κάνει πάνω από 360.000 πωλήσεις σε άλμπουμ σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Είναι η 27η εμπορική τραγουδίστρια στην Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Μιχάλης Ρακιντζής, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Τόλης Βοσκόπουλος, Θάνος Πετρέλης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομοπουλος, Γιώργος Τσαλίκης, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης και Καλομοίρα.

Η Έλλη Κοκκίνου έχει κάνει πάνω από 160.000 πωλήσεις σε άλμπουμ, με βάση τα στοιχεία της IFPI Greece. Στις 14 Μαρτίου 2010, σε εκπομπή που έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες από το 1960 μέχρι και το 2010, η Έλλη βρέθηκε στο νούμερο 27.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments