Video

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής από το Κόκκινο Ποτάμι είναι σε συζητήσεις για ρόλο έκπληξη

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής από το Κόκκινο Ποτάμι είναι σε συζητήσεις για ρόλο έκπληξη
Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός είχε κάνει συζητήσεις και για τον πρώτο κύκλο, μα είχε ήδη κλείσει η συμφωνία για την άλλη σειρά.

Σε τελικές συζητήσεις με τους αρμόδιους από τις «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως είναι ο εν λόγω ηθοποιός ο οποίος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Σε ρόλο… έκπληξη!

Ο πρωταγωνιστής της βραδινής τηλεοπτικής σειράς του OPEN, που μας συγκλόνισε με τη μοναδική του ερμηνεία, βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Tv Έθνους», σε τελικές συζητήσεις με την παραγωγή των «Άγριων Μελισσών» για την ένταξή του στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ήρωας που πρόκειται να υποδυθεί, κρύβει μυστικά και φτάνει στο χωριό της Θεσσαλίας το έτος 1965, οπότε και θα εξελίσσεται χρονικά η σειρά στον δεύτερο κύκλο της.

Ο ηθοποιός εξάλλου, είχε κάνει συζητήσεις και για τον πρώτο κύκλο, μα είχε ήδη κλείσει η συμφωνία για το «Κόκκινο Ποτάμι» και έτσι τον είδαμε στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη. Μπορεί λοιπόν, να είχε κάνει συζητήσεις για τον πρώτο κύκλο της σειράς, ο οποίος ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες, μα δεν αποκλείεται να τον δούμε στον δεύτερο.

Μπορεί να μην ήταν στον πρώτο κύκλο, αλλά μάλλον θα είναι στον δεύτερο

«Ναι, μέχρι τελευταία στιγμή παλεύαμε! Όμως είχα κλείσει τον ρόλο μου στο Κόκκινο Ποτάμι έναν χρόνο πριν. Όταν δίνω τον λόγο μου, μου αρέσει να τον κρατάω. Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ δελεαστικό, καθώς και ότι έχω μια βαθιά εκτίμηση στον Λευτέρη Χαρίτο, στο καστ και σε ανθρώπους που γνώρισα εκεί. Είχα όμως αρχίσει ήδη την έρευνά μου πάνω στην ιστορία και στο όραμα του Μανούσου Μανουσάκη», είχε δηλώσει. Ο λόγος λοιπόν, για τον Αργύρη Πανταζάρα.

«Με τις Άγριες Μέλισσες ήμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Ακόμα και να συνδυάσουμε τα σίριαλ τέθηκε στο τραπέζι. Όμως πραγματικά κάτι θα χάναμε όλοι. Κάτι από τον Θέμη και κάτι από τις Άγριες Μέλισσες. Είμαι άνθρωπος που μπορώ να δουλεύω… 32 ώρες την ημέρα. Δεν έχω βρει όμως ακόμα τον τρόπο να είμαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα την ίδια στιγμή. Έχει ο Θεός, ποτέ δεν ξέρεις… Ίσως μετά…», είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο «Tv Έθνος». Και με αυτόν τον τρόπο, στον νέο κύκλο της σειράς αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια ακόμα καινούρια ιστορία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments