Lifestyle

Χάρι Μέγκαν παιδί: Άσκησαν αγωγή εναντίον των παπαράτσι

Χάρι Μέγκαν παιδί: Άσκησαν αγωγή εναντίον των παπαράτσι
Χάρι Μέγκαν παιδί: Το λαμπερό ζευγάρι αποφάσισε να καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο «πόλεμος» της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι με τους παπαράτσι καλά κρατεί, με το γνωστό ζευγάρι να ασκεί αγωγή εναντίον τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ άσκησαν αγωγή εναντίον των παπαράτσι. Υποστηρίζουν ότι οι φωτογράφοι χρησιμοποίησαν drone και άλλες μεθόδους για να βγάλουν φωτογραφίες του γιου τους Άρτσι – Χάρισον, ενώ βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες. Και είναι κάτι το οποίο έκαναν χωρίς άδεια.

Οι παπαράτσι παραβίασαν τους νόμους της ιδιωτικής ζωής στην Καλοφόρνια

Στην αγωγή αναφέρεται ότι οι φωτογράφοι, οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί, παραβίασαν τους νόμους της ιδιωτικής ζωής στην Καλοφόρνια όταν έστειλαν drone πάνω από το σπίτι του ζευγαριού για να φωτογραφήσουν την οικογένεια, ενώ τους κατηγόρησαν ότι δημιουργούσαν τρύπες στον φράχτη του σπιτιού. Για αυτόν τον λόγο όμως, ο Χάρι και η Μέγκαν πήραν την απόφαση να καταφύγουν στη Δικαιοσύνη.

«Κάθε άτομο και μέλος της οικογένειας στην Καλιφόρνια, από το νόμο, έχει το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή μέσα στο σπίτι. Κανένα drone, ελικόπτερο ή τηλεφακός δεν μπορεί να το αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα», δήλωσε ο δικηγόρος του ζευγαριού, Michael J. Kump, σύμφωνα με την Washington Post. «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ καταθέτουν αυτή την αγωγή για να προστατεύσουν το δικαίωμα του γιου τους στην ιδιωτική ζωή στο σπίτι τους, χωρίς να εισβάλουν φωτογράφοι και να σταματήσουν εκείνους που επιδιώκουν να επωφεληθούν από αυτές τις παράνομες ενέργειες».

Κυκλοφορεί η βιογραφία τους

«Finding Freedom – Βρίσκοντας την Ελευθερία» είναι ο τίτλος από τη νέα βιογραφία του πιο πολυσυζητημένου, αυτή τη στιγμή, ζευγαριού στον κόσμο, του Χάρι και της Μέγκαν. Πρόκειται για την προβολή της δικής τους ιστορίας αγάπης εστιάζοντας στο ειδύλλιο ανάμεσα στον Άγγλο πρίγκιπα και μια Αμερικανίδα ηθοποιό, στον αρραβώνα, στον γάμο τους, στη γέννηση του γιου τους, Άρτσι, καθώς και στην αναπάντεχη απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Και ήδη τα πρώτα «πηγαδάκια» σχηματίστηκαν με τους ειδικούς στη γλώσσα του σώματος να κάνουν τους δικούς τους σχολιασμούς ενώ όλοι έχουν εστιάσει στην αδελφική σχέση των Χάρι και Ουίλιαμ οι οποίοι φαίνεται πως ήρθαν σε σύγκρουση καθώς ο μεγαλύτερος γιος της Νταϊάνα συμβούλεψε τον Χάρι να σκεφτεί ξανά το αν πρέπει να παντρευτεί τη Μέγκαν, η οποία προσπάθησε να βρει βοήθεια και στήριξη στην Κέιτ αλλά δεν συνέβη ποτέ αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments