Αθλητισμός

Δημήτρης Σιόβας Βιγιαρεάλ: Προβάρει τα “κίτρινα” ο Έλληνας στόπερ

Δημήτρης Σιόβας Βιγιαρεάλ: Προβάρει τα “κίτρινα” ο Έλληνας στόπερ
Δημήτρης Σιόβας Βιγιαρεάλ: Στη λίστα της Ισπανικής ομάδας ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Σιόβας με τις εμφανίσεις του στον Πανιώνιο πριν από λίγα χρόνια κατάφερε να κερδίσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στο λιμάνι μπορεί να μη πήγε με την προοπτική να γίνει βασικός και αναντικατάστατος, αλλά με τη δουλειά του κατάφερε να γίνει σημαντικό στέλεχος του ρόστερ. Μερικές σεζόν αργότερα του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πάρει μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Συγκεκριμένα ο Σιόβας αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία με την φανέλα της Λεγανές.

Ο έμπειρος στόπερ κατάφερε γρήγορα να κερδίσει τους ανθρώπους της ομάδας από τη Μαδρίτη. Οι εμφανίσεις του ήταν τέτοιες που του έδωσαν φανέλα βασικού παρά τις αλλαγές προπονητών που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον ο Σιόβας είναι ένας παίκτης που γνωρίζει την κατηγορία και πολλές Ισπανικές ομάδες θα ήθελαν να τον έχουν στο ρόστερ τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας μας, κάτι που σημαίνει ότι έχει μεγάλη εμπειρία.

Αρέσει στη Βιγιαρεάλ ο Σιόβας

Ο Δημήτρης Σιόβας έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο στη Λεγανές, ωστόσο, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Segunda Division, αναμένεται να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου. Το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα περιλαμβάνει ακόμα και αυτόματη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών εφόσον η Λεγανές υποβιβαστεί (όπως και έγινε) και είναι απλά θέμα χρόνου να την ενεργοποιήσει.

Μια από τις ομάδες που εμφανίζονται να έχουν στα υπόψη τους τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό είναι η Βιγιαρεάλ, με τον Σιόβα να θέλει να παραμείνει στην Ισπανία. Παράλληλα, παραμένει ακόμη στα υπόψιν της Χετάφε και της Βαλένθια, ενώ πάντα παρακολουθεί την περίπτωση του και ο Ολυμπιακός ειδικά σε περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στην διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Σιόβας είχε απασχολήσει και την Βαλένθια, όταν στην ομάδα έψαχναν στόπερ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Εζεκιέλ Γκαράι. Τη χρονιά που μας πέρασε ο έμπειρος αμυντικός αγωνίστηκε συνολικά σε 25 παιχνίδια συμπληρώνοντας 2.012′ λεπτά συμμετοχής με την Λεγανές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments