Αθλητισμός

Χοσέ Χολέμπας Ολυμπιακός: Λίγες πιθανότητες επιστροφής

Χοσέ Χολέμπας Ολυμπιακός: Λίγες πιθανότητες επιστροφής
Χοσέ Χολέμπας Ολυμπιακός: Η περίπτωση του διεθνή μπακ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για επιστροφή στο λιμάνι.

Ο Χοσέ Χολέμπας ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τον πρώτο καιρό δέχτηκε έντονη κρητική, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να γίνει βασικό στέλεχος της ομάδας. Μάλιστα κατάφερε να δεθεί τόσο με τη χώρα μας που επέλεξε να αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδας καθώς είχες και Ελληνικές ρίζες. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του τον έκαναν περιζήτητο. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2014 η Ρόμα κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του.

Η καριέρα του Χολέμπας στην Ρόμα δεν κράτησε για καιρό καθώς μόλις μια σεζόν αργότερα αποχώρησε. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Αγγλική Γουότφορντ. Ο έμπειρος μπακ κατάφερε να γίνει γρήγορα βασικός και σημαντικός σε μια ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Ωστόσο τα χρόνια περνάνε και ο Χολέμπας ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Κάποιοι θα περίμεναν ότι αυτός θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα.

Χλωμό του Χολέμπας στον Ολυμπιακό

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ψάχνει ακραίο αμυντικό και ο Χολέμπας έμεινε ελεύθερος δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν οι πρώτες φήμες. Η αλήθεια είναι ότι ο Χολέμπας έχει πολλές συμπάθειες στον Ολυμπιακό, αλλά η περίπτωση του έχει πολλές δυσκολίες. Πρώτη και καλύτερη είναι η ηλικία του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο διεθνής μπακ είναι πλέον 36 ετών.

Στα 36 του ένας ακραίος μπακ δεν μπορεί να έχει τα ίδια τρεξίματα. Ειδικότερα όταν μιλάμε για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που παίζει αρκετά με τα πλάγια μπακ του και τους ακραίους επιθετικούς. Παρά λοιπών τις φήμες που υπάρχουν και την καλή άποψη που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας, δύσκολα θα δούμε τον Χολέμπας να φοράει και πάλι την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Οι Ελληνικές ρίζες του Χολέμπας

Ο πατέρας του ονομάζεται Αχιλλέας Χολέβας, κατάγεται από τη Βασιλική Τρικάλων και υπήρξε ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας “Κεραυνός Βασιλικής”, σταμάτησε όμως νωρίς το ποδόσφαιρο, έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό και μετανάστευσε στη Γερμανία, όπου εργάστηκε ως σερβιτόρος. Εκεί γνώρισε την πρώτη του σύζυγο Λόβις (Ουρουγουανή), με την οποία απέκτησε τον Ιωσήφ ή Χοσέ στην πόλη Ασάφενμπουργκ. Σύντομα ο γάμος διαλύθηκε και ο Χοσέ μεγάλωσε με τη μητέρα του.

Ο Χοσέ επανασυνδέθηκε με τις ελληνικές ρίζες του το 2010, που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό και κυρίως το 2011, όταν πήρε την ελληνική υπηκοότητα και επισκέφτηκε το χωριό της καταγωγής του πατέρα του. Έχει μια κόρη την Τανίσα, την οποία απέκτησε σε ηλικία 18 ετών με την τότε κοπέλα του και μετέπειτα σύζυγό του, ενώ σήμερα είναι παντρεμένος σε δεύτερο γάμο με τη Γερμανίδα Νταϊάνα Γιούνγκερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments