Nέα της αγοράς

ΤΖΟΚΕΡ: Αυγουστιάτικο τζακ ποτ με 6,8 εκατομμύρια ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Αυγουστιάτικο τζακ ποτ με 6,8 εκατομμύρια ευρώ
Τζόκερ: Η κατάθεση των δελτίων στο διαδίκτυο και στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι μέχρι τις 21:30.

O Αύγουστος στα πρακτορεία ΟΠΑΠ ξεκινάει δυναμικά με μεγάλο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ. Απόψε, η κλήρωση του παιχνιδιού θα μοιράσει τουλάχιστον 6.800.000 ευρώ σε έναν ή περισσότερους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας.

Μέχρι στιγμής, έχουν σημειωθεί 14 συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή. Στην προηγούμενη κλήρωση, δύο παίκτες έφτασαν «κοντά στη βρύση», χωρίς όμως να καταφέρουν να μαντέψουν σωστά τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ. Το ένα δελτίο ήταν αξίας 5 ευρώ και σημείωσε 10 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία κερδίζοντας συνολικά 93.463 ευρώ, ενώ το άλλο δελτίο, αξίας 3 ευρώ, είχε μια επιτυχία κερδίζοντας 9.346 ευρώ.

Οι επίδοξοι μεγάλοι νικητές μπορούν να δοκιμάζουν την τύχη τους, τόσο στα καταστήματα ΟΠΑΠ, όσο και μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμη εδώ), μέχρι τις 21:30.

Λίγα λόγια για τον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 αποτελώντας την εθνική λοταρία της χώρας και εισήχθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2001, κατέχοντας την αποκλειστική άδεια εκμετάλλευσης όλων των αριθμολαχείων (7 παιχνίδια), του αθλητικού στοιχηματισμού (4 παιχνίδια) και των ιπποδρομιών. Λειτουργεί, επίσης, αποκλειστικά τα Λαχεία και Σκρατς (Ξυστό) στην Ελλάδα μέσω μιας κοινοπραξίας (με ποσοστό 67%).

Την αρχική δημόσια προσφορά τίτλων (IPO) ακολούθησαν τρεις ακόμα κατά τα έτη 2002, 2003 και 2005, όταν το Ελληνικό Δημόσιο μείωσε σταδιακά τη συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. Από το 4ο τρίμηνο του 2013 η εταιρεία, μέσω διεθνούς διαγωνισμού, ιδιωτικοποιήθηκε πλήρως, γεγονός που έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητάς της σε διεθνές επίπεδο. Τα παιχνίδια προσφέρονται μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων πώλησης στην Ελλάδα, τα πρακτορεία, που ξεπερνούν τις 4.000 και ενεργούν ως εμπορικοί αντιπρόσωποι αμειβόμενοι με προμήθεια απόδοσης. Επιπρόσθετα με το δίκτυο πρακτορείων ΟΠΑΠ, η διάθεση των Σκρατς (Ξυστό) και Λαχείων επεκτείνεται περαιτέρω μέσω εναλλακτικών 3.800 σημείων πώλησης (περίπτερα, πλανόδιοι πωλητές, κλπ).

Ο ΟΠΑΠ αποτελεί τον σπουδαιότερο παράγοντα κοινωνικής συνεισφοράς στην Ελλάδα λειτουργώντας στο πλαίσιο της World Lottery Associations (WLA) και υιοθετώντας και αναπτύσσοντας τα υψηλότερα πρότυπα για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, ενώ παράλληλα μετουσιώνει την επιχειρηματική αριστεία του σε κοινωνική προσφορά μέσω μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments