Αθλητισμός

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Αναμένονται άμεσες εξελίξεις στο μεταγραφικό σίριαλ

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Αναμένονται άμεσες εξελίξεις στο μεταγραφικό σίριαλ
Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αργεντινός γκαρντ πιέζει τη Ρεάλ να τον αφήσει ελεύθερο. Ίσως και μέσα στην ημέρα να υπάρχουν νεότερα.

Η υπόθεση της μετακίνησης του Νίκολας Λαπροβίτολα στον Παναθηναϊκό έχει εξελιχθεί σε σίριαλ, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και εντός της ημέρας ενδέχεται να προκύψουν εξελίξεις για τον Αργεντινό γκαρντ.

Σύμφωνα με το olaprasina1908.gr, ο παίκτης ασκεί έντονη πίεση στη «βασίλισσα» έτσι ώστε να μείνει ελεύθερος και να μπορέσει να διαπραγματευτεί το μέλλον του με άλλη ομάδα. Το ίδιο σάιτ αναφέρει ότι: «Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η αποδέσμευση του Νίκολας Λαπροβίτολα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με ισπανικά, ιταλικά και ελληνικά Μέσα να «συμφωνούν» στο ότι ο Αργεντινός αστέρας δε θα συνεχίσει στην «βασίλισσα».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το «Όλα Πράσινα», ο Λαπροβίτολα φέρεται να έχει επικοινωνήσει με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και να τους έχει διαμηνύσει ότι ασκεί πίεση στην διοίκηση των Μαδριλένων προσδοκώντας άμεσα αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί ακόμα και εντός της σημερινής ημέρας, με τον «Εξάστερο» να περιμένει καρτερικά μια… ανακοίνωση από την Ρεάλ Μαδρίτης, ούτως ώστε να ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία με τον παίκτη και να τον φέρει στην Αθήνα».

Το αντίο στον ΝτεΣον Τόμας

Εν τω μεταξύ, το «τριφύλλι» είπε το διαδικτυακό του αντίο στον ΝτεΣον Τόμας. Την 1η Αυγούστου ο Αμερικανός παίκτης ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Άλβαρκ Τόκιο της Ιαπωνίας, με τον έμπειρο φόργουορντ να αποχαιρετά την Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στους «πράσινους». Δύο ημέρες αργότερα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να αποχαιρετήσει τον άλλοτε παίκτη της μέσω των social media, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του και ευχόμενή του καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ευχαριστεί τον Ντεσόν Τόμας για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του!​», αναφέρει η ανάρτηση των «πράσινων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments