Αθλητισμός

Super League 1: «Πρέπει να έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο όλες οι ομάδες»

Super League 1: «Πρέπει να έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο όλες οι ομάδες»
Super League 1: Ανακοίνωση σε σχέση με τα τηλεοπτικά συμβόλαια εξέδωσε η Super League 1, ενώ κατοχυρώθηκε η βαθμολογία των play out. Με επιφυλάξεις ψήφισαν Ξάνθη και Πανιώνιος.

Ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 1 εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας όσον αφορά τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Σύμφωνα με αυτή, τονίζεται ότι είναι ανάγκη όλες οι ομάδες να έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για να μπορέσει το πρωτάθλημα να διεξάγεται ομαλά. Επίσης, επικυρώθηκε η βαθμολογία των play out, όπου ψήφισαν με επιφυλάξεις Ξάνθη και Πανιώνιος. Ακόμα, έγινε συζήτηση για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και τους τρόπους που μπορεί αυτό να επιτευχθεί.

Η ανακοίνωση της Super League 1

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, επικυρώθηκε ομόφωνα (με συγκεκριμένες επιφυλάξεις των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος) η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020. Ενόψει της αβεβαιότητας που αυτή τη στιγμή υφίσταται σε σχέση με την τηλεοπτική στέγη για πολλές ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση τη βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα.

Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για τη συνάντηση της επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού περί επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Με επιφυλάξεις η ψήφιση από Ξάνθη και Πανιώνιο

Η Ξάνθη από τη μεριά της ψήφισε με επιφύλαξη επειδή θεωρεί ότι δεν είναι νόμιμο να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ. Η ομάδα της Θράκης με επιστολή που είχε στείλει προς τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, έχει αναφέρει ότι η επιθυμία για άμεσο ορισμό του αγώνα μπαράζ αποτελεί παραβίαση του καταστατικού.

Από τη δική του πλευρά του ο Πανιώνιος ψήφισε την επικύρωση με επιφύλαξη διότι θεωρεί ότι καμιά ομάδα δεν πρέπει να υποβιβαστεί, αλλά και να προβιβαστεί στη Super League από τη στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Super League 2.

Να σημειωθεί ότι η επικύρωση της βαθμολογίας σημαίνει ότι εάν δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών, ο Πανιώνιος θα υποβιβαστεί στη Super League 2, ενώ η Ξάνθη θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments