Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Την περίπτωσή του εξετάζει η Κράσνονταρ

Κώστας Φορτούνης: Την περίπτωσή του εξετάζει η Κράσνονταρ
Κώστας Φορτούνης: Δημοσιεύματα που αφορούν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον παίκτη του Ολυμπιακού, βλέπουν συχνά το φως της δημοσιότητας. Αυτήν την φορά η Κράσνονταρ φαίνεται να σκέφτεται την περίπτωση του ερυθρόλευκου παίκτη.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι από τα ονόματα του Ολυμπιακού που ακούγεται συχνά ως ένας από τους Έλληνες παίκτες για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του sdna.gr η περίπτωση του 28χρονου διεθνή άσου τράβηξε την προσοχή της ρώσικης Κράσνονταρ που αναζητά αντικαταστάτη του Μανουέλ Φερνάντες.

Βέβαια οι άνθρωποι της Κράσνονταρ εξετάζουν και άλλους παίκτες, και συγκεκριμένα ο τεχνικός Μουράντ Μουσάεφ, εξετάζει τις περιπτώσεις του άλλοτε άσου της Φιορεντίνα, Άντεμ Λιάγιτς, αλλά και του Μίχα Ζάιτς της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ενδιαφέρον και για τον Ρούμπεν Σεμέντο, αυτήν τη φορά από την Μπενφίκα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το σενάριο ο Ρούμπεν Σεμέντο να επιστρέψει στην Πορτογαλία για μια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας. O 26χρονος που έχει γεννηθεί στην Αμαντόρα είναι στο «στόχαστρο» της Μπενφίκα, σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας O Jogo.

Η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι οι «αετοί» επιθυμούν να αγοράσουν αμυντικούς, ώστε να λύσουν το πρόβλημα που έχουν στα μετόπισθεν, αλλά και να αντικαταστήσουν τους Ζαρντέλ και Ρουμπέν Ντίας που κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσουν, με τον Ρούμπεν Σεμέντο να είναι ένας από τους παίκτες που κοιτάει ο Ζεσούς, σύμφωνα με την O Jogo.

10 εκατομμύρια για τον 26χρονο αμυντικό των ερυθρολεύκων

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η πορτογαλική ομάδα είναι έτοιμη να δαπανήσει 100 εκατομμύρια ευρώ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα κοστίσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, όσο και Καμπρέρα που είναι ο δεύτερος παίκτης που υπάρχει στη λίστα. Βέβαια, η τελική απάντηση ανήκει στους Πειραιώτες, οι οποίοι δύσκολα θα θέλουν να αποχωριστούν τον ηγέτη της άμυνάς τους.

Να σημειώσουμε ότι ο Ρουμπέν Σεμέντο είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα, ενώ έχει περάσει και από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στον Ολυμπιακό είχε έρθει από τη Βιγιαρεάλ τον Ιούλιο του 2019 και με τις εμφανίσεις του έχει αναγκάσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να τον «τσεκάρουν». Αυτά δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες η πορτογαλική O Jogo. 

Προς το παρόν οι παίκτες του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για τον αγώνα με την Γουλβς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments