Αθλητισμός

Τσιμίκας Ολυμπιακός: Το φαβορί για την απόκτησή του

Τσιμίκας Ολυμπιακός: Το φαβορί για την απόκτησή του
Τσιμίκας Ολυμπιακός: Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Ποια είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Οι εμφανίσεις του Κώστα Τσιμίκα τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, έχουν αναγκάσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να κοιτούν προς τον Πειραιά για τη δική του περίπτωση. Στην υπόθεση της μεταγραφή του Έλληνα μπακ σε ομάδα του εξωτερικού αναφέρεται δημοσίευμα του Sportime.

Η γνωστή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ξεκάθαρα και τώρα υποστηρίζω, πως με όσα κυκλοφορούν, Νο1 φαβορί για να πάρει τον Τσιμίκα ήταν, είναι και παραμένει η Νάπολι. Λέστερ, σόρι, δεν προκύπτει πλέον στο κάδρο. Λίβερπουλ, ναι, ο «Τσίμι» είναι μεταξύ των όσων εξετάζει ο Κλοπ, αλλά για να γίνει μια τέτοια μεταγραφή, αδέρφια, χρειάζονται πολλά περισσότερα από ποδοσφαιρική αξία. Όσο για το έσχατο της Σεβίλλης, δεν θα διαφωνήσω. Είναι ψηλά στη λίστα του Μόντσι, αλλά δύσκολα αυτός ο δαιμόνιος τύπος θα μπει σε διαδικασία να σκάσει την 15άρα που θα έκανε τον Ολυμπιακό να κάτσει στο τραπέζι».

Τι αναφέρει η Corriere dello Sport

Την τοποθέτηση του Sportime έρχεται να ενισχύσει δημοσίευμα της ιταλικής Corriere dello Sport που σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι «η Νάπολι επιστρέφει για Τσιμίκα». Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει τα εξής: «Για να ξεκινήσουμε από την αρχή, ο Γκατούζο θέλει ένα δυνατό δίδυμο στα άκρα για να πλαισιώσει τον Μάριο Ρούι και ο Έλληνας Κώστας Τσιμίκας δεν έχει βγει ποτέ από τη σχετική λίστα. Ο Ολυμπιακός, πριν από επτά μήνες, είχε απορρίψει μία γενναία πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά τώρα θα υπάρξουν νέες επαφές».

Όπως είναι φανερό, το όνομα του Έλληνα αριστερού μπακ με τις συνεχείς προωθήσεις και τις πετυχημένες σέντρες κάνει ιδιαίτερο «γκελ» στην ομάδα του πρώην προπονητή του ΟΦΗ. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον της Σεβίλλης δεν είναι υπαρκτό, έστω κι αν ισχύει ότι με τον Μόντσι τεχνικό διευθυντή είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, καθώς φημίζεται για τις αγορές παικτών με μικρά ποσά. Βέβαια, στη συνέχεια η Σεβίλλη τους «μοσχοπουλάει».

Το «Φως» στο δικό του ρεπορτάζ για την υπόθεση του Κώστα Τσιμίκα σημειώνει ότι η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον Έλληνα μπακ, αλλά η λεπτομέρεια είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η «Νο1» επιλογή. Βασικός στόχος των Ανδαλουσιάνων είναι ο Ισπανός Σέρχιο Ρεγκιλόν που ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο οποίος αγωνίστηκε φέτος δανεικός στην Σεβίλλη. Για την ώρα όμως δεν φαίνεται να υπάρχει σημείο επαφής με την Ρεάλ και κάπου εκεί μπλέκεται στην υπόθεση ο Τσιμίκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments