Αθλητισμός

Γιάννης Μασούρας Ολυμπιακός: Θα του δοθεί ή όχι η ευκαιρία

Γιάννης Μασούρας Ολυμπιακός: Θα του δοθεί ή όχι η ευκαιρία
Γιάννης Μασούρας Ολυμπιακός: Όλοι στην ομάδα του Πειραιά ασχολούνται με το μεγάλο αυριανό παιχνίδι με τη Γουλβς, αλλά υπάρχουν και τα ερωτηματικά για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε σήμερα, με όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής λόγω του κορωνοϊού, στην Αγγλία για το μεγάλο ματς με τη Γουλβς στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League. Είναι δεδομένο ότι όλοι έχουν το μυαλό τους στο συγκεκριμένο ματς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Ένα από αυτά, είναι η παραμονή ή όχι του Γιάννη Μασούρα στο δυναμικό της ομάδας. Στο συγκεκριμένο ζήτημα υπάρχει αναφορά από το «Φως των Σπορ». «Για όσους το ξεχνάνε, ο Ολυμπιακός είχε βγάλει από το ταμείο του 1 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον Γιάννη Μασούρα. Ο Έλληνας μπακ προπονείται στον Ρέντη μαζί με τους υπόλοιπους δανεικούς και στον Πειραιά θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία. Πέρα από ότι είναι ένας παίκτης που κόστισε ένα σημαντικό ποσό, είναι αρκετοί και εκείνοι μέσα στην ομάδα που θεωρούν πως αξίζει μια ευκαιρία».

Αυτά αναφέρει η συγκεκριμένη αθλητική εφημερίδα, η οποία παραδοσιακά έχει έγκυρο ρεπορτάζ για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, ο Μασούρας έχει ελπίδες να πάρει μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξει στον Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η σεζόν που πέρασε ήταν περίεργη για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που έπαιξε αρχικά στον Πανιώνιο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε ελάχιστα με την ΑΕΛ. Μετά από απόφαση του Αλέξη Κούγια, ο Γιάννης Μασούρας αποτέλεσε παρελθόν από τη Λάρισα, όπως κι ο Αμρ Ουάρντα. Με λίγα λόγια, ο δεξιός μπακ είχε μια σεζόν με αγωνιστικές μεταπτώσεις.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος Έλληνας μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, έκρινε πως η αλλαγή ατζέντη ίσως του ανοίξει την πόρτα του εξωτερικού. Μέχρι τώρα, τέτοια πρόταση, όμως, δεν έχει έρθει αν και ο ίδιος είναι στην καλύτερή του ηλικία, ενώ και το συμβόλαιό του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «βαρύ» για ομάδες που είναι έστω μικρομεσαίες στα γνωστά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.  Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το «Φως», ίσως, να μη χρειαστεί να ψάξει άλλο αφού η παρουσία του στις προπονήσεις του έχει δώσει το δικαίωμα να ελπίζει πως μπορεί να μείνει στου Ρέντη για τη σεζόν 2020-21.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments